KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cavid abi Özlüce Kimyon benim eve yakın bana geliyorsun abi ben sizi basımın üstünde götürüyorum.Ama ben burdan dönmeden gelirseniz Bursa-İzmir eski yolu üzerinde Uludağ Üniversitesi kampüs girişine 1 km kala sagda Özdilek marketin yani
Olur mu öyle şey hiç? : Kullanıp hakkını verdiğiniz, her anlamda işinize yarayan her aygıta verilen para helal olsun; benim sözüm, alıp kullanmayan, statü simgesi olarak görenlere...
Olur mu öyle şey hiç? : Kullanıp hakkını verdiğiniz, her anlamda işinize yarayan her aygıta verilen para helal olsun; benim sözüm, alıp kullanmayan, statü simgesi olarak görenlere...
Bu ekimde, I Phone5 çıkıyor diye biliyorum. Oğlum, alayım mı almayayım mı ikileminde, "bir çuval para, yapar mı acaba?" diyordu geçen görüşmemizde; linki göndereyim de bir baksın, Mustafa Ağabey'i neler yapıyor bu aygıtla!...
Steve jobs un ürettiği her alete ben kefilim abi.. nur icinde yatsın büyük adamdı. saka bir yana her kurusu hakeden bir alet heleki 5 şarjsiz olacak deniyor sabırla bekliyoruz.
Bu arada yola çıkarken gecen seferki gibi olmasın diye yoklama yaptım
En de 7 ay önce Mustafa'ya hediye almıştım. Ama o kadar beğendim ki soluğu tekrar satıcıda aldım. Verdiğiniz paraya değiyor. Mustafa bey, bende teknolojinin bize sunduklarını çok seviyorum. Bizimde sizin fotodaki gibi bir sürü ıvır zıvırımız var. Eniştemde sevdiğimi bildiğinden iş gezisinde Katar'dan yeni ipad getirdi bana
Batis kampla ilgilenen beyin annesi çok iyi Türkçe biliyor. Bayanlar tuvaletinin karşı tarafında genoş alanda kalıyorlar Selam ederiz.
En de 7 ay önce Mustafa'ya hediye almıştım. Ama o kadar beğendim ki soluğu tekrar satıcıda aldım. Verdiğiniz paraya değiyor. Mustafa bey, bende teknolojinin bize sunduklarını çok seviyorum. Bizimde sizin fotodaki gibi bir sürü ıvır zıvırımız var. Eniştemde sevdiğimi bildiğinden iş gezisinde Katar'dan yeni ipad getirdi bana
Batis kampla ilgilenen beyin annesi çok iyi Türkçe biliyor. Bayanlar tuvaletinin karşı tarafında genoş alanda kalıyorlar Selam ederiz.