Kavala'daki kampingin resepsiyonunda bir karavan marketin reklam broşürleri vardı .Hangi şehirde olduğunu hatırlamıyorum ama belki yolunuz üstündedir .ihtiyaçlar için uğranabilir .
Ebru yenge cepten fotoları tapatalk adli iphone app ile atiyorum son derece muthis bir program resimleri kendi otomatik istenildigi kadar kucultuyor. Dilerseniz google uzerinde o anki yerinizi isaretliyor.Amaaa baglantim, hattim eger avrupa gezeceksem son 5 yildir saolsun Vodafone Turkcell den kurtulalı cok oldu Allah'ıma şükür.
Ebru yenge karavan marketin broşürünü batisin resepsiyonundami gördünüz
Batise geldik aynen bıraktığımız gibi evi yerine yerleştirdim 105 Yasemin'le kendimizi denize attık biraz dinleneyim resimleri çekip göndereceğim.
Beni birileri takip ediyor değil mi? Yoksa ben kendi kendime online , onbiryan mı oynuyorum burda
Evet Batis'in resepsiyonunda kapıdan girince solda . Resepsiyondaki bayanada sorabilirsin. Çünkü Yunanca. Bizimde selamımızı söyle. Bu yıl geçen yılda gelmiştiniz deyip hatırlamıştı.
Tapatalk bizde var ama onlune olmadan atılamıyor. Vodafone da olsa çok pahalı değil mi? Dönüşte sürpriz olmasın
Kavala'da aksam oldu.. Hava aksamustu bir bozdu yağmur, rüzgar Allah Allah.. Rüzgar deyince Hüseyin abi kulaklarımı mı çekmeye geliyor acaba? Yinemi Batis ben sana demedim mi bir yığın kamp var diye..