38 Inch Lastik Kullanan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,531

Lastik olcunuz nedir ? (Inc yukskligi)

• 31 ve alt olculer

Kullanılan: 24 32.9%
  • 33

Kullanılan: 27 37.0%
  • 35

Kullanılan: 14 19.2%
  • 37

Kullanılan: 2 2.7%
  • 38 ve yukari olculer

Kullanılan: 6 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    73
Ynt: 38 Inch Lastik Kullanan Var mı?

ufukozkan' Alıntı:

Yok ben değilim, başkası işaretlemiş ;D ;D

Hakanın Def110 38 olacak ama henüz olmadığı için işaretlemedim. Sadece 1 defa 35 i işaretledim.

37 kullanan Orkun ve iksje var sanıyorum forumda başka 38 yok bildiğim kadarıyla, 35 ler zaten artık yol lastiği oldu, Bendeki 3 arabada, Nacinin d110 unda , Adnanın Azman D90 ında hep 35 var.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Yok ben değilim, başkası işaretlemiş ;D ;D

Hakanın Def110 38 olacak ama henüz olmadığı için işaretlemedim. Sadece 1 defa 35 i işaretledim.

37 kullanan Orkun ve iksje var sanıyorum forumda başka 38 yok bildiğim kadarıyla, 35 ler zaten artık yol lastiği oldu, Bendeki 3 arabada, Nacinin d110 unda , Adnanın Azman D90 ında hep 35 var.

O zaman oylesine isaretlemislerdir :smiley:

Belkide vardir :smiley:

Tuncay CJ' Alıntı:
bir ara büyütmeye yeltendim ama sonrasında vazgeçtim.. :D
35x12,5x15 kullanıyorum
Senin araba gayet guzel Hic karistirma :smiley: zaten 35 gibide durmuyo Ben bile bunlar kac diye sordum hatirlarsan :smiley: 37 gibiydi valla :smiley: Nazar degmesin Maasallah

ufuk bey ben çok aradım bulamadım hiç bir markada.. sizin kullandıgınız marka ne idi?
benim jantlar 7" genisliginde o yuzden 10.5" i geçmek istemiyorum genislikte.. ama 31 çapda yeteri yuksekligi saglayamayacak gibi geliyor..

omergin' Alıntı:
ufuk bey ben çok aradım bulamadım hiç bir markada.. sizin kullandıgınız marka ne idi?
benim jantlar 7" genisliginde o yuzden 10.5" i geçmek istemiyorum genislikte.. ama 31 çapda yeteri yuksekligi saglayamayacak gibi geliyor..
Maxxis M8090 Creepy Crawler

Ben 31 den basladim 32 sonra 33 35 ve 38 bundan sonrasi biraz sorunlu hem lastik hem teknik olarak hemde cok pahali En fazla bi takim daha 38 alirim o kadar :smiley:

http://www.maxxis.com/AutomobileLight-Truck/Extreme-Off-Road/M8090-Creepy-Crawler.aspx

ufuk bey bu lastik mi bahsettiginiz model? sitedeki tabloda 32-10.5-15 veya 33-10.5-15 goremedim ben..

omergin' Alıntı:
http://www.maxxis.com/AutomobileLight-Truck/Extreme-Off-Road/M8090-Creepy-Crawler.aspx

ufuk bey bu lastik mi bahsettiginiz model? sitedeki tabloda 32-10.5-15 veya 33-10.5-15 goremedim ben..
32 33 icin baska modeller var MT-754 Buckshot Mudder veeya goodyear wrangler mt/r gibi veya cooper vs vs

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR