39 Swamper Kullanan Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,007

orhun arpad

Kamp I
Yer
İstanbul
Merhaba,

sabah bizim merkeze(birlas) gittiğimde kapıda 1 takım 39' swamper lastik durduğunu gördüm,sorduğumda jantlarını takmak için kenara koyduklarını söylediler.Aracı Necmi İnan usta yapmış ve bugün lastikleri takılıyor,araç Cherokee imiş.Ben aracı görmedim ama o lastik jantla enteresan bir araç olacak.araç bizden birininmi? bilgisi olan varmı?...merak ettim

Etiketler
Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee

bende merak ettim şimdi.....sahibinin normal olmadığı kesin lütfen gören bilen resimlerini koysun şuraya

araç hala necmi abinin orda aslında bildiğimiz bir araç üzerinde alev resimleri falan var bittiğinde arac resimlerini zaten alacağız muhtemelen bugünde birkac resmini cekerim hatta ilerde 42 de takabilir 8 inç yükseltme uygulanıyor araca daha sağından solundan azcık kesmek gerekebilir ( birladaysan sedata sorabilirsin arac cok fena oldu )

hadi bakalım. görelim şu aracı....

aracla ilgili birkaç resim ilave edeyim )

üst resimlerde görüldüğü gibi arka defransiyel değişiyo ayna mahrutiler değişiyor vs vs vs )..araç inan motorsporlarında yapılıyor necmi inan necmi abiyi zaten bircok kişi tanıyodur eminim zaten pek normal arac ile uğraşmaz )