Ynt: 3B Motora turbo
yörük 54' Alıntı:
bende de bj 60 var. h.ataman patlayan bloklardan bahsedince vazgeçmiştim. sizinkisi olursa bende düşünürüm. ne kadara mal oldu.
saygılar
Hala bir sikinti yok, 4 veya 5 sefer oldukca zorlu araziye girdik su an gorunen bir sikinti yok, bir turbo yag cikisinda hafif bir yag kacagi var, ama motor yag seviyesinde herhangi eksilme yok, sac conta kestirmistim, herhalde baska bir sey denemem gerek.
35 silverstonelarla duz asfalt yolda 120 km ye cikiyor (deneme amacli basmistim),
Turbo icin kucuk gelmis diyenlerde oldu, ama pek takmiyorum, ben istedigimi aldim,
ote taraftan turbo basincini 10 psi a kadar dusurmustum, bu aralar 14 psi ye yukselt diye seytan durtuyor, 18 psi de kullananlar oldugunu duydum, Land Cruiser gurusu Heytem abimizde 15 psi ye yukselmemi soylemisti, eger bir sey olursa yakasina yapisim
maliyet 2000 tl yi gecmistir ama amerikadan getirttigim gostergeler de fiyata dahil (350 usd civarinda) devir saati, turbo basinc, yag basinci, egt (egzost gazi sicakligi - 1200 F gecmemeli). AXT veya benzeri kitlerin 3400 Avustralya dolari oldugu goz onune alindiginda oldukca iyi bir rakam, hem de gostergelerle birlikte.