4.6 HSE Alıyorum..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OrhanSerhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,555

OrhanSerhan

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Selamlar ben Orhan Acar tekstilciyim 26 yasındayım ıspartalıyım.. 4.6 hse alıyorum ancak araç İstanbulda, ben ıspartada ikamet ediyorum aracı İstanbul'da güvenerek gösterebilecegimiz bir servis tavsiye edermisiniz saygılar..
 

Etiketler
Ynt: 4.6 HSE Alıyorum..

Merhaba İstanbul'da

Anıl oto, Oto Mekanik ve Onuş Oto gibi servilerden birine gösterebilirsiniz.

Selamlar

Ender
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Mesajlar
1,532,367
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst