Bursa'da 7 Haziran 10 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Kamp Malzemeleri vs. ile ilgili güzel şeyleri uygun fiyatlara bulabileceğimizi düşünüyorum. Bursa'da veya Bursa'ya yakın yerlerde olanlar kesinlikle katılmalı.
İyi akşamlar arkadaşlar bende bu konuyu açacaktım evet ben de avcı yım aynı zamanda doğa tutkunuyum ve biz böyle güzel bir site nin üyesi isek neden GEZENBİLİR de stand açmıyor ??? fuarda çoğu üyemiz gelecektir ama kimse birbirini tanımıyor hem gelen arkadaşlarla tanışılır hemde site hakkında insanlara bilgi verir hemde stikır thisört satışı yapılır :
Bir ihtilaftan dolayı av fuarının yeri olarak Bursa'yı görüp İstanbul'daki fuara katılmayan firmalar olduğunu duyunca açıkçası canım sıkıldı. Bir kitap fuarı bir çok şehirde yapılabiliyorken Türkiye'nin en büyük şehrine bazı firmaların sırtını çevirmesi üzerine ben de Bursa'daki av fuarına gitmeme kararı aldım.
Bana kalırsa Türkiye'nin en büyük şehrinde bu tip bir fuarın sönük geçmesinin nedeni o şehirde doğallığın ve doğallığın getirilerinin az bulunmasıdır. Bursa yeşiliyle doğasıyla bilinir. Doğa av fuarının da Bursa'da bol rağbet görmesi bu yüzdendir. Bugün gittim ve bayağı kalabalıktı. Tek sıkıntı kamp malzemeleri satışı yapan sadece 2 yer bulunmasıydı.
İstanbul fuarı, İstanbul'un tüm Trakya'ya yakınlığı, Marmara bölgesinin göbeğinde oluşu, nufusunun çokluğu, kara, hava ve denizden ulaşılırlığı, karadaki doğası ile iki deniz ile boğaza kıyı oluşu değerlendirilirse buradaki fuarın sönük geçmesi tek bir şekilde başarılabilir o da boykot, caydırma vb. yol ile fuara firma katılımının olmamasıdır.
Bir İstanbullu için bu kabul edilebilir şey değildir.
değerli arkadaşlar size bir söz söylemek istiyorum alınmak yok ama
''tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok,,
şimdi bu fuarın yeri okadar da önemli olmasa gerek sonuçta ticari ve tanıtım amaçlı dolayısıyla ilgisini çekene karsta bile olsa gider.ayrıca sakın gezenbilir yöneticilerine söz söylemeyin ağzınıza acı biber sürerler yada malum şey benim ismimde saklı ;D hepimize iyi gezmeler
Merhabalar...Fuarı bugün gezme fırsatım oldu.ama doğrusu beyendiğimi söyleyemem.ilk iki yıl iyiydi ancak şuan biraz sönük gördüm.işaallah önümüzdeki yıllarda toparlanır.....