4 Runner - Yoruma Açık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ACAR 41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,942
Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık

İrfan (acar41) ön kilit olayını çözdünmü?

selamlar.
Mesut

Etiketler

Mesut bey henüz çözemedim, ön aks kafalarının kaç diş olduğunu bilirsem varn veya diğer markalardanda araştırması daha kolay olacak. Sırf diş sayısı öğrenmek içinde jant söktürmeye üşendim açıkçası. Birde Çağlar beyden bu konuda yardım sözü alınca (çıkma aisin) hepten saldım kendimi :D Bazen satıp bir vx80 alsammı acaba diye de düşünmüyor değilim hani. ;)

fj80de böyle sorunlar yok tabi...:smiley:

ben önceki gün izmit sanayide çıkma aisin görünce aklıma sen geldin, arkadaşta aynı zamanda bazı hilux parçaları da var, ilgini çekiyorsa uğrayacaksan adres bilgilerini göndereyim, yabancı da değiller,

selamlar.

İrfan özelden gönderdim ulaşım bilgilerini, sonuç hakkında bilgilendir bizleri,

selamlar.,Mesut

mesut abı benım hılux de hub varmıdır arkadasta bana da adresını gonderebılımısın tesekkurler

hub ları ebay dan almaınızı tavsiye ederim burdaki fiyatlarla arada uçurum var. zannediyorum 4runner le hilüx ü
n hubları aynı

ebaydan bana albılecek bırısı varmı acaba aradakı komısyonuda neyse vererım ama burdakılerden bozuk veya pahalı gelmedıgı surece

hakanyusuf' Alıntı:
mesut abı benım hılux de hub varmıdır arkadasta bana da adresını gonderebılımısın tesekkurler

Hakan bahsettiğim hub lar arkadaşa kazayla düşmüş, İrfan bi baksın başka varmı yokmu ondan öğreniriz
selamlar.

scrambler' Alıntı:
acar41 aracınız çok güzel güle güle kullanın..

Çok teşekkür ederim, eski bir hilüx kullanıcısı olarak bende sizin hilüxü çok beyeniyorum gerçekten. Sizde güle güle kullanın.

Arkadaşlar bugün hilüxten çıkma oldukça temiz aisin hubları denedik fakat olmadı maalesef, benim 4 runner daki aks kafaları 25 diş çıktı. Hilüxünkiler daha fazlaymış oldukça büyük geldi. İhtiyacı olana telefon numarasını özelden veririm.

irfan bey acık artırmadayım aisinler için, büyük ihtimal bizde kalacak..satıcıda buraya gönderiyor.hadi hayırlısı.(tahminim 150-max 200 dolara gelir kargo dahil.)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri