Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesut bey henüz çözemedim, ön aks kafalarının kaç diş olduğunu bilirsem varn veya diğer markalardanda araştırması daha kolay olacak. Sırf diş sayısı öğrenmek içinde jant söktürmeye üşendim açıkçası. Birde Çağlar beyden bu konuda yardım sözü alınca (çıkma aisin) hepten saldım kendimi Bazen satıp bir vx80 alsammı acaba diye de düşünmüyor değilim hani.
ben önceki gün izmit sanayide çıkma aisin görünce aklıma sen geldin, arkadaşta aynı zamanda bazı hilux parçaları da var, ilgini çekiyorsa uğrayacaksan adres bilgilerini göndereyim, yabancı da değiller,
Çok teşekkür ederim, eski bir hilüx kullanıcısı olarak bende sizin hilüxü çok beyeniyorum gerçekten. Sizde güle güle kullanın.
Arkadaşlar bugün hilüxten çıkma oldukça temiz aisin hubları denedik fakat olmadı maalesef, benim 4 runner daki aks kafaları 25 diş çıktı. Hilüxünkiler daha fazlaymış oldukça büyük geldi. İhtiyacı olana telefon numarasını özelden veririm.
irfan bey acık artırmadayım aisinler için, büyük ihtimal bizde kalacak..satıcıda buraya gönderiyor.hadi hayırlısı.(tahminim 150-max 200 dolara gelir kargo dahil.)