4 Runner - Yoruma Açık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ACAR 41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,932

Etiketler

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık

Bu aracı Artvin'den mi aldınız?

Selamlar...

Güle güle kullanın,
ben araç sahibiyle çok kısa bir süre muhabbet
etmiştim Trabzon'da...Samsun'da size teslim
edeceğini söylemişti, çok temiz bir araca benziyordu.

Kazasız, belasız, iyi günlerde kullanın...

Tarık bey çok teşekkür ederim,

Siz kendisini trabzon ve samsun da mı gördünüz? Eğer öyle ise çok ilginç bir tesadüf.

Ufak tefek masrafları vardı arabanın, onları da normal karşılıyoruz artık.

Hayır aracı sadece Trabzon'da gördüm, arkadaşımın
dükkanında oturuyordum ve aracınızın eski sahibi
yandaki oto alarm'cıya geldi, benim de LC ve 4Runner'lar
hep ilgimi çektiği için çıkıp sohbet ettim. Sanırım
uzaktan kumanda veya alarmında bir ufak problem
vardı, adamcağız da sıkkın bir şekilde "ya tam sattık,
teslime Samsun'a götürüyorum, bu problem çıktı"
filan diye dertleniyordu, olur öyle şeyler filan diye
muhabbet etmiştik...

Dünya küçük derler ya hani!!! ;D

Selamlar...

Aynen öyle, inanın bana arabayı teslim ederken kumandasının yeni bozulduğunu söylemişti. Allah biliyorya inanmamıştım içimden. Demek doğruymuş. Günahını almışım adamın.

Tarık bey sizide İzmit li olarak biliyorum siteden, yanılıyormuyum? Aracınızıda beyeniyorum bu arada, sizde güle güle kullanın.

Kısmet işte, nerden nereye??? ???
Ben aslen Tarsus'luyum.(Mersin-Tarsus)
Ancak görev icabı,Trabzon'da ikamet ediyorum.
Ben de 2008 Eylül'de aldım aracımı, yeni sayılır,
bir senelik araştırmalarımdan sonra ancak aldım
ama değdi doğrusu, aşığım ben bu arabaya...
Herkese kazasız, belasız seyirler...İyi dilekleriniz
için teşekkürler...

Selamlar... ;)

gencerkorkut' Alıntı:
hem avcı hem 41 hemde ben tanımıyorum olacak iş değil kocaelinden değilmisiniz ? yoksa

merhaba diyeyim yinede . aracınız çok temiz ve diri görünüyor kazasız sürüşler dilerim
2 yıl kullandım 2.4 1987 toyota dağlarda canımdan bezdirdi beni şu an 2.8 dizel hilux ve güçlü bir runner peşindeyim sizin 2.4 td motor sonradan atma mıdır? ve performansından memnunmusunuz?
saygılarımla
Selam Gencer hocam, bir tane 2.8 diesel hilux var ankara'da, ilgilenirsen ara derdim ama sanırım sahibi satmaktan vazgeçmiş :smiley:))))))))))

Selam Gencer hocam, bir tane 2.8 diesel hilux var ankara'da, ilgilenirsen ara derdim ama sanırım sahibi satmaktan vazgeçmiş ))))))))))

kıstırdın beni valla bende seni satıp model yükselticeksin sanıyordum yanılmışım demekki yüksek model hilux felan ;D ;D

özele mesaj attım bi bakarsın üstadım sevgiler saygılar

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

avlayanbilir olmuş muahbbet
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle güzel makine... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri