<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="MOBİDİK" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
MOBİDİK' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
aracı kullandıkça sizde deneyim kazanacak,aracın yeteneklerini keşfedeceksiniz.ben ilk başlangıçta ekibin arkasında giderken,öndekiler birden toprak yoldan dik ve kayalık bir yola sapınca kendi kendime bunlar delirmiş olmalı diye düşünmüştüm.o yokuşu korkuyla karışık heyecan ve merak duygularıyla bitirdikten sonra ilk gazı almıştım..şimdilerde toprak yolda gitmek sıkıyor.hep yokuş,iniş,çamur ve kayalıklardan çıkmak istemiyorum..aracınızı sevmek ,kabiliyetlerini bilmek ve sabırla her şey yerine oturuyor..tabi olmazsa olmaz kuralları asla unutmamak ve uymak gerekiyor..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
<br />
Eksik olmayın verdiğiniz destek için sağolun. Gerçekten de arkadaşların yardımıyla , tabi sizin gibi ustalar için basit sayılacağına eminim ama benim daha önce buradan araç geçmez dediğim yerlerden ..., nasıl geçtiğimi ve geçtikten sonraki heyecan , başarma ve belki ukalalık olarak adlandırılabilir ama 'ya bu engellerde böyle kolay geçiliyormuymuş ' ifadesinin oturması anlatılmaz bir duygu. <br />
Tabi burada en önemli husus aracı tanımak , bilmek ve yapabileceklerini tahmin etmek. Bana yardımcı olan arkadaşların olması benim için şans , yoksa bahsettiğim çoğu yerde kontağı kapatıp gitmem işten bile değildi ama geçtikten sonra yapılabildiğini görüyorum . Bu işin tam anlamıyla en acemisinden en tecrübelisine kadar ekip işi olduğunu benim gözümde tekrar ispat etti...</div>