4 x Fourart ile İlgili Görüş ve Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cypriot4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,654

cypriot4x4

You can go faster but I can go everywhere
Web
www.trncipclawyer.com
merhabalar,

son 2 haftadır forumda her zaman memnuniyetle bahsedilen www.4xfourart.com sitesinden 1992 model 5 kapılı vitaraya offroad kullanım ama.lı parça satın almak maksadıyla ulaşmaya çalışıyorum ancak gönderdiğim 2 email ve 1 adet faks mesajına henüz hiçbir cevap alamadım.

eğer forumda bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen?

öğrenmeye çalıştığım 4xfourart sitesinde

3" süspansiyon kiti içindeki parçalar sadece komple kit olarak mı satılıyor ?

1- ön alt tablalar
2- ön difransiyel askıları
3- arka difransiyel askısı
4- arka difransiyel bağlantı kolları (tam ismini bilmiyorum ama difransiyelden aracın önüne doğru yaklaşık 50 - 60 cm uzunluğunda olan parçalardan bahsediyorum)
5- komple polyürethan lastik burçlar

bu parçaları ayrı satın almak istememdeki neden hem ağırlığın azalması nedeniyle Kıbrıs 'a daha ucuz taşımacılık / posta ücreti ile getirtmek (dolayısı ile maliyeti daha uygun rakamlara çekmek), hemde Kıbrıs içinden satın alacacağım Old man emu (ome) helezon yayları ile amartisörleri kullanmak.

bu konuda lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi?

Saygılar

Ali

not : bu arada 3" kupa yükseltme için bir kısım parçaları (ön tampon altındaki takoz için 150mm m10 1.25 diş 2 adet uzun vida ve kupayı şasiye sabitleyecek olan dış çap 13mm içi m10 1.25 diş sleeve (somun tip) vidaları satın aldım, bu Cumartesi de tornocuda dış çap 80mm iç çap 13mm (aslında 13mm 'den çok az daha büyük çapta olacak (tahminim 13.1mm gibi bişey olacak) ki araya girecek olan somun tip vidalar ne gevşek kalsın ne de sıkışsın) takozları yaptıracağım. sanırım önümüzdeki hafta cumartesi gün bizim emektar vitara yerden 3" daha yüksekte gezmeye başlayabilecek.

Etiketler
Ynt: 4 x Fourart ile İlgili Görüş ve Yardım

hocam telefonu niye denemediniz? anlamadım. bu tarz yerler tr de tamirhane havasında çalışan yerlerdir. internette de sayfaları var o kadar. telefonla bu bilgilere sahip olabilirsiniz. bildiğim kadarıyla bu parçalar kendi imalatları ve tek tek satabiliyorlar. dışardan calmini yi alın aynı paraya geliyor aşşagı yukarı. bilginize...

Telefonla ulaşmanız tavsiye olunur.
Aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

Tel : +90 (212) 268 75 01 | +90 (212) 268 24 34 Faks : +90 (212) 268 23 81
Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesi Defile Sk. No. 5 34418 4. Levent / İstanbul - Türkiye

yanılmıyorsam www.4xfourart.com internet sitesiyle ve yurtdışı satışla ilgilenen arkadaşımız, gezenbilire de üyedir. gökhan kubilay 0542-437 58 06 arasanız yardımcı olacaktır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR