4x2 Araç, 4x4 Olur mu?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan up8453 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,527

up8453

Kamp III
Mesajlar
822
Tepkime Puanı
0
Yer
ISTANBUL/çayeli
herkeze merhaba benım merak ettıgım bır konu var l200 4x2 4x4 olurmu yanı 4x4 e donusturme sansım olurmu bılgılendırırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler
 

Etiketler
Ynt: 4x2 Araç, 4x4 Olur mu?..

Paranıza yazık olur sanırım...çok masraflı olur..satıp 4*4 alsanız cok karlı olursunuz...bence..
 


Ynt: 4x2 Araç, 4x4 Olur mu?..

4x2 araçlarda %100 kilit olsa arazide iş yaparmı acaba ....kilit olmayan 4x4 araçlarda çoğu zaman 4x2 gibi çalışıyor ya lastik kaldırıyor yada patinaja kalkıyor...%100 kilit 4x2 aracı arazide ilerletmeye yarayabilir.bilgisi olan yada deneyen arkadaş varmı acaba..
 

Ynt: 4x2 Araç, 4x4 Olur mu?..


Arka aksta sabit kilit olan bir Suzi Jimny'nin Kaz Dağları'nın hemen hemen tüm parkurlarında 4 çekere almadan şıkır şıkır gezdiğini biliyorum. Sadece yoğun kar olan bir bölgede yolu açabilmek için 4 çekere geçmişti. Yani söylediğiniz mümkün, ama bence 4 çekerin yerini tutmaz (zeminin durumuna göre lastiklerin tutunması, vs). Hele ki, 4 çeker olup en azından arka aksında LSD, kumandalı ya da sabit kilit olan 4 çeker daha faydalı. Tabi sizin bu konfigürasyonda, üstelik yükseltilmiş, MT lastikli bir 4 çeker ile geçebildiğiniz nokta sonrası "zordu ama bu noktayı da geçtik!" keyiflenmesi üzere mola verdiğinizde arkadan gelen bir Renault 12'nin hoplaya zıplaya, patinaj, vs (ve dahi 4 yolcu) ile orayı geçip "yol verin de geçelim birader" diye size seslendiğinde küçük bir şaşkınlık da yaşıyorsunuz elbet..
 



herkeze merhaba benım merak ettıgım bır konu var l200 4x2 4x4 olurmu yanı 4x4 e donusturme sansım olurmu bılgılendırırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler
Araçların boş ağırlığı değişeceğinen muayenede fark edilirse araç muayeneden geçmez bu yüzden eski model 4x4 ler genelde değerinin üstünde satılır
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,462
Mesajlar
1,518,243
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst