lastik konusunda hep aynı hatayı yapıyoruz ve devam ediyoruz azimle bakalım ne zaman düzelicek
iki lastiği gerçekten kıyaslamak için lastiklerin aynı yenilikde ve aynı zeminde aynı araçlarda denenmesi gerekir. Birisi diyorki ben karda BF at kullandım kötüydü birisi diyorki ben kullandım süperdi.
Araçlarınız aynımı? kullanılan kar derinliği, kar sertliği, buzlanma aynımı? Pilotaj aynımı?
keisnlikle değil. o zaman da emin olarak kötülemek yada övmemek lazım lastikleri.
temel olarak basitçe , buzlu zeminde lastiklerin dişlerinin büyük olması tutunma yüzeyini azaltır ve lastik başarısız olur, çünkü dişleri gömebileceği bir zemin yoktur yada dişlerin tutunabileceği.
ama yumuşak ve biraz derin karda dişleri büyük olan lastikler karı kazarak ilerlerken dileri ufak olan lastiklerin diş araları buzla dolar ve yürümemeye başlar.
kar lastiği olarak satılan lastikler genelde asfalt lastiğinin asfalt üstüne kar yağmış halindede başarı gösteren lastiklerdir, buzlanma durumlarına daha uygundur, off road koşullarında yumuşak ve derin karda bf AT yada MT lastik kadar iş yapmaz.
Tabi bunların hepsi başta söylediğim gibi genelleme, her şartta değişir.
BF at yada diğer AT lastikler için söylenebilecek tek şey herşeyi biraz yaparlar ama hiçbirşeyi tam yapmazlar. Bu yüzden değişen zemin şartlarının neredeyse hepsinde ortalama performanst verebilirler. Ama ortalama performansın yetmediği durumlarda işe yaramazlar.
her yol şartının ortalama lastik performansı size yeterse eğer AT ler iyi seçenektir. Ama At nin gidemeyeceği çamura giricekseniz MT almalısınız, yada buzda ve asfaltta üstün performans istiyorsanız HP yada Kar lastiklerini denemelisiniz.