Bildiğim kadarıyla cevaplıyayım. Toyota hakkında bilgim yok ama iyi araç olduğunu biliyorum. O sebeple L200 ile kıyaslama yapamam.
3. 4L de arka differansiyel otomatik kilitlemiyor. Diff-lock olanlarda R/D düğmesi var, diğerlerinde yok.
4. 4L 'de 70 km hızı geçmemek gerekiyor. Kullanım klavuzunda 2H, 4H ve 4Hlc için 150 km hız sınırı yazılmış. Sürekli 4H gitmek tahrik sistemine zarar verebilir de yazıyor. Ayrıca 2H-4H geçişini 100 km hıza kadar yapabiliyorsunuz.
5. İkiside iyi araçlardır. Ama ben araştırırken L200 diğer pikaplardan sanki biraz daha kullanışlı gibi geldi, o nedenle mitsubishi aldım. Arka diz mesafesi, yakıt ekonomisi ve manevra kabiliyeti biraz daha iyidir.
6. Şu günün teknolojisinde araçlar için 100.000 km fazla bir değer değildir. Bu sadece bu iki araç için değil bütün araçlar için geçerlidir. L200'ler kolay kolay arıza verip sizi yolda bırakmazlar. Alt yapısı Pajero ile aynıdır. Ama arıza verdiğinde orijinal parça fiyatları biraz yüksektir. Bu L200 e özel değil, genel olarak tüm Japon araçlarında bu şekildedir. Fazla arıza vermedikleri için stoklu çalışmaz servisler
7. Multimedya sonradan taktırılabiliyor. Benim aracımda Cyclone marka olanı var. Torpido üstüne tam uyumlu olarak takılıyor. Ama kendi yol bilgisiyarı ekranını kullanamıyorsunuz. ( yükseklik, yakıt bilgileri, sıcaklık vs.) Cyclone'da Geri görüş kamerası, dvd oynatıcı ve navigasyon var. İnternetten araştırabilirsiniz. Başka modeller de var, ama alırken mutlaka 4x4 'e uyumlu olanını almak gerekiyor. 4x2 ler için olanları taktığınızda çalışmayabiliyormuş.