4x4 olmadan offroad ve kar sezonunun kapanışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih81_81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,166

fatih81_81

Zirve
Yer
SAKARYA
Düzce - Gölyaka - Yanık Yaylası

Çıkabildiğimiz yere kadar çıkalım dedik kar sezonunu kapama töreni yaptık hemde 4 çekersiz :smiley:

Görüntü005.jpg

Görüntü006.jpg

Görüntü007.jpg

Görüntü008.jpg

Görüntü009.jpg

Etiketler

Ynt: 4x4 süz offroad ve kar sezonunun kapanışı

Teyzemin oğluyla beraber gitmiştik daha sonra halaoğlu ve Ömer Faruk arkadaşımızda bize katıldı.Onlardada getz vardı.

Ynt: 4x4 olmadan offroad ve kar sezonunun kapanışı

serkan şen' Alıntı:
Fatih eline sağlık...Bu sene kar yüzümüzü güldürdü,paylaşım için eline sağlık ;)
evet abi kar geçen seneye göre bu sene iyi yağdı.dün tepelere baktık bembeyaz olmuş zaten canımızda sıkılıyordu havada kötü napalım derken solugu yanıkta aldık :D çıkabildigimiz yere kadar çıkar orda ateşimizi yakarız dedik güzelde oldu.

sana helal olsun fatih bakalım biz ne zaman gezmeye başalayacaz ;D

sinan54' Alıntı:
sana helal olsun fatih bakalım biz ne zaman gezmeye başalayacaz ;D
Sinan abi dün senin yanın yanına uğradıgımda torbayla ugraşıyordun.şu torbayı doldur biran öncede gezelim. :D

son_kral_54' Alıntı:
benim co pilota bak hele.2 çekerle buralara çıkıyorsa varın gerisini siz düşünün ;)
Hamdi abi asıl düşünülmesi gereken konu coo pilot böyleyse asıl pilot nasıldır düşünmesi bile korku ve heyecan verici :D :D

Trilyon verseler taksiyle tek başıma dağa çıkmam...başıma bir olay geldiği için fobi oldu... tek başıma olsam aracım 4x4 olsa gine çıkmam.

Bu arada sizide tebrik ediyorum cesaretinizden dolayı... ;D

darktreys' Alıntı:
Trilyon verseler taksiyle tek başıma dağa çıkmam...başıma bir olay geldiği için fobi oldu... tek başıma olsam aracım 4x4 olsa gine çıkmam.

Bu arada sizide tebrik ediyorum cesaretinizden dolayı... ;D
kötü bir anı yaşadınız sanırım :( Napalım 4 çeker olmayınca eldeki mevcut imkanları kullanalım dedik :D offroad ve doga tutkusunun önüne geçemiyorum ;)

Anladım... ;D

Bende karla 18 saat mücadele ettim 2006 navarayla , sonra mazda 4x4 geldi oda kara saplandı sonra skystar 4x4 geldi vinçle mazdayı kurtardı şehire döndük sabah iş makinası getirip karları temizledikten sonra kendi kaldığım noktaya çıktım oradan arabanın camını kırarak takviye yaparak çalıştırdım , ve kurtardım gerçekten allah kimseye vermesin tek başıma dağa çıkmam artık yemin ettim...

darktreys' Alıntı:
Anladım... ;D

Bende karla 18 saat mücadele ettim 2006 navarayla , sonra mazda 4x4 geldi oda kara saplandı sonra skystar 4x4 geldi vinçle mazdayı kurtardı şehire döndük sabah iş makinası getirip karları temizledikten sonra kendi kaldığım noktaya çıktım oradan arabanın camını kırarak takviye yaparak çalıştırdım , ve kurtardım gerçekten allah kimseye vermesin tek başıma dağa çıkmam artık yemin ettim...
büyük geçmiş olsun. :( Allah beterinden saklasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler