ofrood Kamp II Mesajlar 273 Tepkime Puanı 2 13 Eyl 2010 #1 Otomatik janzımanımda problemlem var nasıl giderebilirim yada manuel e nasıl çevirebilirim. yada yeni bir şanzıman naıl bulabilirim bilgisi olan varmı
Otomatik janzımanımda problemlem var nasıl giderebilirim yada manuel e nasıl çevirebilirim. yada yeni bir şanzıman naıl bulabilirim bilgisi olan varmı
Zakof Today is the first day of the rest of your life Mesajlar 787 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web gmail.com 13 Eyl 2010 #2 Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Çıkmacı lardan komple veya parça olarak şanzıman temin edebilirsiniz. Ankara daki Yıldız Sanayi Sitesindeki çıkmacılarda istemediğiniz kadar bulursunuz. Selamlar,
Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Çıkmacı lardan komple veya parça olarak şanzıman temin edebilirsiniz. Ankara daki Yıldız Sanayi Sitesindeki çıkmacılarda istemediğiniz kadar bulursunuz. Selamlar,
ofrood Kamp II Mesajlar 273 Tepkime Puanı 2 13 Eyl 2010 #3 Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir ilginize tşk ederim ben bilecikten yazıyorum bildiğiniz çıkmacı varmı
Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir ilginize tşk ederim ben bilecikten yazıyorum bildiğiniz çıkmacı varmı
olasiliksiz 98'rav4 Mesajlar 1,572 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 13 Eyl 2010 #4 Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Değişimin tamirden daha pahalı olabileceğini duymuştum ama piyasa şartları bu, belli olmaz sağı solu.
Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Değişimin tamirden daha pahalı olabileceğini duymuştum ama piyasa şartları bu, belli olmaz sağı solu.
s40euro Kamp II Mesajlar 365 Tepkime Puanı 0 13 Eyl 2010 #5 Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Pedal seti Baski balata Volan Duruma gore (tam detaylarina bakmadim model yilini bilmedigimden dolayi yeni kablo tesisati. Yeni beyin Ilk aklima gelenler bunlar daha once eski Volvom icin bakmistim astari yuzunden pahaliya geldigi icin vazgecmistim.
Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Pedal seti Baski balata Volan Duruma gore (tam detaylarina bakmadim model yilini bilmedigimden dolayi yeni kablo tesisati. Yeni beyin Ilk aklima gelenler bunlar daha once eski Volvom icin bakmistim astari yuzunden pahaliya geldigi icin vazgecmistim.
997799 kings go ahead Mesajlar 2,095 Tepkime Puanı 5 Yer çorum 14 Eyl 2010 #6 Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir sahibinden.com da da vardı komple şanzuman... bi baktım ayak üstü http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-otomatik-arazili-sanziman/detay
Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir sahibinden.com da da vardı komple şanzuman... bi baktım ayak üstü http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-otomatik-arazili-sanziman/detay
ofrood Kamp II Mesajlar 273 Tepkime Puanı 2 15 Eyl 2010 #7 Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir tşk ederim
s40euro Kamp II Mesajlar 365 Tepkime Puanı 0 15 Eyl 2010 #8 Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Ekteki linkte bir donusturme hikayesi var ve bayagi ugrasilmis Bir bak istersen http://www.mallcrawlin.com/forum/showthread.php?t=9489
Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Ekteki linkte bir donusturme hikayesi var ve bayagi ugrasilmis Bir bak istersen http://www.mallcrawlin.com/forum/showthread.php?t=9489
[TR]BOZO Zirve Mesajlar 1,258 Tepkime Puanı 45 18 Eyl 2010 #9 Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Selamlar Siteyi araştır Çanakkalede şanzıman arızası usta getirme aracı kamyonla götürme ve tamir yanlış hatırlamıyorsam 3500Tl ye çıkmıştı araç zj idi Otomatikten manule dönmek şanzıman arazi şanzımanı şaftlar askılar takozlar elektronik sistem değişikliği vs. =Macera Saygılar
Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Selamlar Siteyi araştır Çanakkalede şanzıman arızası usta getirme aracı kamyonla götürme ve tamir yanlış hatırlamıyorsam 3500Tl ye çıkmıştı araç zj idi Otomatikten manule dönmek şanzıman arazi şanzımanı şaftlar askılar takozlar elektronik sistem değişikliği vs. =Macera Saygılar