5.9 hakkında tavsiye lütfen!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BaskanV8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,066
Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen!

Çocuklarımız büyüyüp konserve kutularına binerken bizim zamanında 5200/5900 motorlu tanklara bindiğimize asla inanamıyacaklar sanırım dediğiniz gibi olucak,bu dünyaya bir kere geliyoruz bazı şeyleri çok düşünüp vakit kaybetmeye gerek yok..

Etiketler

Rica ederim,aracınız gerçekten müzelik 5.9'lardan biri sanırım,77bin km 5.9 için hiçbir şey..bir daha satmamak üzere alınıp belli bir süre keyifle kullandıktan sonra özel korumalı ve yalıtımlı bir garajda saklanarak çocuklarımıza miras bırakılacak bir araç olmalı..ancak fiyatı benim düşündüğüm rakamı biraz aştığı için üzülerek aracınızdan uzaklaşmak zorundayım Size hayırlı satışlar dilerim,umarım 5.9unuz gerçekten aracın değerini bilen ve sizin içinize sinen birine satılır..

sayın baskanV8 , gerçekten benim zaten aracı ne için satın aldığımı yazmış oldunuz fakat benim bir de 63 impala aracım var inşallah çocuğuma bırakmayı düşündüğüm.
e şimdi bir cherokee , bir impala , bir subaru bir de benim mağaza için kullanacağım dizel bir araç olacak , bu kadar aracın vergisi , kaskosu , trafik sigortası , bakımı , garajı için ne zamanım ne de maddi imkanım var . dolayısı ile cherokeeyi elden çıkarmaya karar verdim , sizin düşündüğünüz fiyatları tahmin ediyorum ancak ben gerçekten böyle bir aracın o rakamlara verilemeyeceğini düşünüyorum.

gönlünüzdeki aracı bulabilmenizi dilerim ancak şunu da lütfen dikkate alın , hangi araç olursa olsun uygun fiyata alıp sonradan canınızı sıkabilecek masraflar için de dikkatli olun , harcayacağınız zamanı , yaşayabileceğiniz can sıkıntısını da unutmayın. Dolayısı ile illa ki ucuz 5.9 diye çabalamaktan ziyade , hakkı olan fiyata başka bir araç da bakabilirsiniz.

Hayırlısını bulup kullanmanızı dilerim.

Bir babanın evladına miras bırakabileceği en ideal garajlarından birine sahipsiniz maddi zorluklar insanlara malesef istemedikleri şeyleri yaptırabiliyor,tıpkı zamanında ilk sahibi olduğum pırıl pırıl 5.9'umu bana sattırması gibi..sizin aracınızın ne kadar temiz olduğu konusunda da hiç şüphem yok ancak benim aklımdaki tavan rakamda 25 bin tl dir,bunun üstüne malesef çıkamam,o yüzden size hayırlı satışlar dilemekten başka seçeneğim yok,verdiğiniz bilgiler ve haklı tavsiyeler için de çok teşekkür ederim,kesinlikle dikkate alacağım.Saygılar.

sayın fero , bulabildiniz mi aradığınız aracı ?
benim malum sitede ilanım yok , burada forumlarda "5.9 tercih ediyorsanız" başlığında bazı fotolarını görebilirsiniz ya da mailinizi verirseniz atarım , son fiyat 27.750 idi , yine üzerinde konuşuruz isterseniz.
teşekkürler
korhan yenipazar
0 532 325 65 36