Ynt: 5,9 kaç lt şanzıman yağı alıyor
ahmetti' Alıntı:
patron bişey dikkatimi çekti.. yeni farkettim kitin açıklamasında 2000 up yazıyor
yani 2000 model ve üstü anlamına gelmiyormu bu. allah kahretsin galiba sorunu buldum...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/46RE-47RE-48RE-SOLENOID-KIT-96-99-JEEP-GRAND-CHEROKEE-/280587246161?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item41544d9a51
sanırım esasında gelmesi gereken kit buydu... bu kittede 96-99 arası diyor.
sensörün biride farklı zaten kafayı yiyecem.....
Ahmet bey...
Önceki ilanda 2000up yazıyor ama, 46Re' de yazıyor, A518' de yazıyor....
Fakat doğru, 46RE yani A518 şanzmanın selonoidleri 2000 sonrasında değişikliğe uğramış olabilir...
[attachment=1]
Sizin taktığınız parçaların kodları D12420C, D12415C, D12432A...
Internetten aracınızın parça katoloğunu felan indirip kontrol etmenizde fayda var....
Bende yok 5.9' un... Olsaydı bakardım...
Peki satın almadan önce satıcıya bu 98 Grand Cherokee ZJ 5.9Lt' ye olur mu diye sormadınız mı?
[attachment=2]
İkinci ilanın açıklamasında parça numarası felan vermemiş ama gene 46RE A518 için uygun olduğunu yazmış. Model yıllarıda daha uygun...
Parça sıfır değil (remanufactured) ama garanti veriyorlar, çok iyi felan
diyorlar... Ne kadar doğru bilmem?
Bence, sonuçta ikinci ilandaki daha mantıklı idi gerçekten...
Ankara' da bi arkadaşım benzer bi sorunu 44RE' isi için yaşadı... İnternetten bulduğu -hepside ciddi firma- farklı farklı ürünleri -aynı adla- çok farklı fiyatla sunmuşlardı kendisine...
İyice tereddüte düşmüştü...
En sonunda burada bi parçacıdan göre göre aldı, sorunda yaşamıyor....
Taktığınız parçayı geri alacaklarını zannetmiyorum..
Zaten kargosuda 1 çuval
Ya yurtdışından ikinci ilandaki parçayıda garantili alın şansınızı deneyin... ki 150$ + kargo daha riske atacaksınız....
Yada direk benim numarasını verdiğm ustayı veya işi bilen birini arayıp Türkiye' de parça ile birlikte komple sorunu çözün...
İsterseniz Nuri ustayı aradığınızda "ben şu numaralı (D12420C, D12415C, D12432A9) parçaları kullandım, doğrumu diye sorabilirsiniz?
Yardımcı olcak, ben konuştum, telefonunuzu bekliyor...
Selamlar...