ilkakdeniz
Zirve

Ynt: 5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı
levent hocam aksiyon yapıyorsun konuda ;D ;D

levent hocam aksiyon yapıyorsun konuda ;D ;D

997799' Alıntı:aman hocam ne yapıyon sen yaw...
5,2---5,9 alınırmı?
çok yakar
parçası çok pahalıdır
bozuldu mu ocağına incir ağacı diker
koca araba off-road falan yapamaz
tamirci falan bulamazsın
vergisi algısı dünya paradır..
alınırmı bunlar sakın haaa......
aman diyim...
KLL' Alıntı:4.0 ı inceledim ve incelettim, pazarlık tuttuk haberini bekliyorum. oldukça az masrafı olan bir araç. haber gelmez ise bakmaya devam edeceğim. bir başka 5.2 var bakmak istediğim. ancak 1993 model. onların iç mekanı çok demode göründü bana ama pek fazla seçenek te yok gibi.
avlika' Alıntı:Eger hizli araba kullanmayi seviyorsan .. XJ icin biraz daha dusun derim... Yolda sana hitap etmeyebilir. Cok keyifli aractir. 93 modelin icini demode olarak degil nostaljik olarak gorursen buyuk keyif alirsin.. Demode dedigin aracta Cruize Kontrol bile var sonucta..
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
5,2---5,9 alınırmı?
çok yakar doğru çok yakar hem şoför mahali hem 2,5 kuruş
parçası çok pahalıdır altın kaplama yapmadıktan sonra problem olmaz
bozuldu mu ocağına incir ağacı diker forumda ocagına incir ağacı dikilmiş kaç zj sahibi var gören duyan söylesin diğer markaları bilmem
koca araba off-road falan yapamaz bak bu dogru hard off road yapar kaya tımanışı yapar
tamirci falan bulamazsın bakınız forum tamir ihtiyacı olupta tamirci bulamayanlar el kaldırsın
vergisi algısı dünya paradır.. sanki diğerleri vergiden muaf
alınırmı bunlar sakın haaa......
aman diyim... en doğrusu bu hiç bir şey alma hiç para harcamazsın hatta zj yi aldın diyelim off road tan sonra sen çamurunu gösterdikten sonra yıkamacıya gidersin
diğerleri tamirhaneye yıkama parası bile vermezsin
tabii arada fark var jeep ve kendini jeep diye lanse eden diğerleri ;D
amacım tartışma çıkarmak diğer markalara çamur ! atmak degil en iyi araç girdiği etabı tamamlayan araçtır ve olay etap tamamlanınca biter. dostluk baki kalır.
Diğer yandan otomatik aracı vites e takınca özellikle geri vitese takıldğında, geç dolduruyorsa şanzıman problemli olabilir dikkatli olmak lazım.
saygılar.