KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bir catring firması ile anlaşacağız.
Fiks menu olacak , ortak bir damak tadına göre.
Yemekleri ve servisleri onlar yapacak. karşılığında bir ücret belirtmeyeceğiz. İftara katılan herkes gönlünden ve bütçesinden gelen kadar bağışta bulunacak. Kimisi 10 tl bağışlar kimisi 1000 tl.. sınır yok. (Bağış miktarımı bir ben bir yönetici bilsin diyenler içerde gizli gizli verebilir ;D ;D ;D )
Bu sayede hem o gecenin catring masraflarını ödemiş olacağız hemde belki bir miktar derneğe gelir kalacak farklı etkinliklerde kullanabilmek adına.
-------------
Cem ayarla işlerini kardeş. Sen geleceğim dersen ben ayakta durma pahasına sana yerimi seve seve veririm aşkolsun
Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)
merhaba mutlaka katılmak istiyorum yanlız neolurneolmaz başka bir arkadaşın katılım şansını gaspetmek istemiyorum.onun için adımı yazdırmasam da .gelirsem duvar köşesi ağaçdibi yerlerde iftarımı aça bilirmiyim benim için önemli olan birlikte olup iftar açmak.şimdilik hoşcakalın.
Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)
BU SENE ilk defa katılamak istiyorum bundan sonrada daha aktıf bır forumcu oma yolunda ılk adımı atmak için can atıyorum ama
besıktas tan gelen bırı ıcın yol ve gelıs yolunu bırı ufaktan anlatırmı ?*