5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,965
Bu arada artık şu duyuruyu yapında kaç kişi uçacak ben bileyim.Uçacak tandem sayısında değişiklik olabilir tandem piotu olan bir arkadaş gelemeyeceğini bildirdi.Umarım bütün uçuşlar benim üzerime kalmaz,eğer böyle bir durum sözkonusu olacak olursa cuma gününden uçuşa çağırabilrim uçmak isteyenlerin şimdiden haberi olsun.20 kişiyi tek başına uçurmak kolay olmayacak

Etiketler

ben size yardım ederim hocamm... ;D :

Uçmak isteyenler bu başlığa yazsın adını bence. Liste oluşur böylece. Ben başlatayım:

1- Caner

Sanıırm bu videoyu izleyemediniz. www.vtunnel.com a giriyorsunuz sitenin browserine www.youtube.com yazın ve açılan youtube penceresine'' memo tracking high g acrobatics manoeuvres=the real game'' yazın bahsettiğim videoyu izleyebilrisniz.Yamaçparaşütünde loop manevrasında pilotun kaç g yediğini anlatan güzel bir video izlemenizi tavsiye ederim

kendimi ekledim uçmayı çok arzuluyorum o tarihte umarım bir engelim çıkmaz.

caner' Alıntı:
Aslında çay servisi de yapılsa süper olacaktı

Çay servisi yok ama isteyenlere soğuk bira servisi yaparım ben.Ekipteki pilotlardan birisi havada yolcusuna (yabancı bir yolcu) bira ikram etmişti .kendisi de bir tane sigara yakmış ve bunu da videoya kaydetmişlerdi.Arkadaşımdan isteyeyim uygun formata çevirip buraya yükleyeceğim

Ölüdeniz video serileri part 2
Yamaçparaşütü gerçek ses efektleri
Bu video da benim çektiğim ve çektirdiğim g ye bir örnektir

http://www.yamacvideo.com/play.php?vid=107

Fotoğrafları görünce canım çekti, o tarihlerde bir program olmazsa bende geleceğim.

1- Caner
2- Ufuk
3- Behiye
4- Toygun
5-Gülbin
6-Murat(BolBuzJack)

Merhaba bu tarihlerde bos olabilirim. Bu etkinlik nerede gerceklestirilecek? Toplam 8 sayfada sanirim ben goremedim. Eger yazarsaniz motokaravanimla gelebiliruz. Ucmaya cok hevesliyim. ;D