KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada artık şu duyuruyu yapında kaç kişi uçacak ben bileyim.Uçacak tandem sayısında değişiklik olabilir tandem piotu olan bir arkadaş gelemeyeceğini bildirdi.Umarım bütün uçuşlar benim üzerime kalmaz,eğer böyle bir durum sözkonusu olacak olursa cuma gününden uçuşa çağırabilrim uçmak isteyenlerin şimdiden haberi olsun.20 kişiyi tek başına uçurmak kolay olmayacak
Bu arada artık şu duyuruyu yapında kaç kişi uçacak ben bileyim.Uçacak tandem sayısında değişiklik olabilir tandem piotu olan bir arkadaş gelemeyeceğini bildirdi.Umarım bütün uçuşlar benim üzerime kalmaz,eğer böyle bir durum sözkonusu olacak olursa cuma gününden uçuşa çağırabilrim uçmak isteyenlerin şimdiden haberi olsun.20 kişiyi tek başına uçurmak kolay olmayacak
bu videoda da yamaçparaşütünde kaç g çekilebileceğini gösteriyor.Pilot dünyaca ünlü yamaçparaşütü akrobasi pilotu Raul rodrigez
(http://www.youtube.com/watch?v=Kkbvhhu1dPA&NR=1)
Sanıırm bu videoyu izleyemediniz. www.vtunnel.com a giriyorsunuz sitenin browserine www.youtube.com yazın ve açılan youtube penceresine'' memo tracking high g acrobatics manoeuvres=the real game'' yazın bahsettiğim videoyu izleyebilrisniz.Yamaçparaşütünde loop manevrasında pilotun kaç g yediğini anlatan güzel bir video izlemenizi tavsiye ederim
Çay servisi yok ama isteyenlere soğuk bira servisi yaparım ben.Ekipteki pilotlardan birisi havada yolcusuna (yabancı bir yolcu) bira ikram etmişti .kendisi de bir tane sigara yakmış ve bunu da videoya kaydetmişlerdi.Arkadaşımdan isteyeyim uygun formata çevirip buraya yükleyeceğim
Merhaba bu tarihlerde bos olabilirim. Bu etkinlik nerede gerceklestirilecek? Toplam 8 sayfada sanirim ben goremedim. Eger yazarsaniz motokaravanimla gelebiliruz. Ucmaya cok hevesliyim. ;D