KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)
pancarmotorcu' Alıntı:
ufuk ben seni seyirci alanında tanır gibi oldum yanımızdan geçtin ama nerden tanıdıgımı çıkaramamıştım kusura bakma şimdi hatırladım. ben istanbul chopers ten ercanın arkadaşıyım
ewet abim o bendim ercanın arkadaşı ufuk onun tavsiyesi ile burada bulunuyorum zaten bu esnada ercan kaza yaptı evde.motorla. biz onla aynı yerde bulunuyoruz bu saygılar.bu akşamda marinada yemekteydim gezenbilir ekibiyle mükemmel insanlar hepsi hiç yabancılık çekmedim seval ve sedat arkadaşların sayesinde sağolsunlar.
arkadaşlar fotoğraflarda yarış da süper!!!! Paylaşımınız için teşekkür ederiz ama
ben birşeyi merak ediyorum yarışı kazanan araç hangisi acaba bir resmini alabilir miyiz
lütfen...
12 kapı numaralı araçdı birinci gelen hakkı ağaoğlu mavi pajero ile yarışıyodu
ve gercekden uzun zamandır böyle keyif aldığım yarış olmamışdı eksperoto serkan arkadaşımız görevli idi onla etapda görevli olduğumuzdan fazla izleyemedik varsa daha fazla fotoraf eklerseniz sevinirim )
ulusotomotiv' Alıntı:
12 kapı numaralı araçdı birinci gelen hakkı ağaoğlu mavi pajero ile yarışıyodu
ve gercekden uzun zamandır böyle keyif aldığım yarış olmamışdı eksperoto serkan arkadaşımız görevli idi onla etapda görevli olduğumuzdan fazla izleyemedik varsa daha fazla fotoraf eklerseniz sevinirim )