5X139.7 15 '' Suzuki Samurai orjinal fabrika jantları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MUDANYALI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,607

MUDANYALI

Kamp III
Yer
MUDANYA
Merhaba Arkadaşlar,

96,97 ve 98 model Helezonlu Samurailere ait , 4 adet orjinal fabrika jantı mevcuttur..
AT lastikleri üzerindedir..Fakat bu camiada kullanılacak lastikler olmamasından dolayı yazmaya gerek yok..
Jantlar orj.boyalı ve sorunsuzdur..Kullandığım aracımdan söktüm..
Fotoğraf eklemeye lüzum görmüyorum.
İhtiyacı olan arkadaşlara duyrulur..
4 adet jant ( lastikli-lastiksiz ) 350 TL.

kolay gelsin

Etiketler
Ynt: 5X139.7 15 '' Suzuki Samurai orjinal fabrika jantları

Selamlar, yine de bi resimlerini görseydik :smiley: Tşkler

slm. resimleri mail atabilirmisiniz..sadece jantlar mı? yoksa lastikleri ile beraber mi satılık...sadece jantlar fiyatı? beraber fiyatı?..
mail. blntdmr@gmail.com

teşekkürler...

Bayram abi teşekkürler..Bizimki satış değil,değerlendirme.. ;D

Bülent Bey,

jant + lastik 350 TL'sı..yazmıştım..Lastikleri istemeyen arkadaşlara söktürüp gönderebilirim..yine 350 TL'sı..

selamlar

Bülent Bey,

resim konusunda gerçekten de haklısınız..bu devirde görmeden birşey alınırmı.?

ama jantlar hiç boyanmamış orj samurai jantı işte..dikkat ederseniz lastiklere fiyat bile biçmedim..

işine yarayacak ve lazım olan bir arkadaşım faydalansın istedim..arkadaşımın deposunda duruyorlar..foto çekmek için ''depoyu açın'' demek ayıbıma gidiyor..

Jantlar BURSA'da..kargo da yapabilirim.

kolay gelsin

ali abi bu jantlar jimny jantı ile aynı di mi? yoksa jimny'nin off-seti fazla mı? aynıysa çok uzağa gitmesinler :p

resimler...

DSCN4212.jpg

ali bey resimler için teşekkürler...jantlar güzelmiş...çorlu ya kargo ve ya ambar ücreti ne olur acaba..eğer mümkünse bi sordurabilirmisiniz.. teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.