''6 Ayda Adım Adım Türkiye'' Projesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahrem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,659

mahrem

Yeni Üye
Mesajlar
14
Tepkime Puanı
0
Almanya da yasiyorum 2009 senesinin ilk yarisinda Türkiye yi gezmek istiyorum. Ama bu geziyi oldugundan daha anlamli kilmak icin faydali bir isle bagdastirmak istiyorum. Bir fikriniz varmi ?
 

Etiketler
Ynt: 6 Ayda Adim Adim Türkiye

Bir hayır işi tarzında mı? dünya barışı için yürüyorum tarzında mı? yoksa gezi notları, ülkeyi tanıtmak tarzında mı?
 

Ynt: 6 Ayda Adim Adim Türkiye

ben ögretmenim, sanirim egitim alaninda bir seyler yapabilirim (gönüllü olarakta). Ama sadece bir yere takilip kalmak istemiyorum.
 

Ynt: 6 Ayda Adim Adim Türkiye

selam caner, bu sayfayi yeni kesf ediyorum. Hizli cevabi yeni gördüm. Mesajimi okudunmu
 

Ynt: 6 Ayda Adim Adim Türkiye

Selam mahrem,

Bazen televizyonlarda yolu ülkemizden geçen veya ülkemiz içinde bir maksat uğruna geçenler aklıma geldi. Bir yerden bir yere belli bir maksat için yürürler, bisikletle geçerler. Dünya barışı olur bu, çevreye duyarlılığı anlatmak olur, trafik terörü olur vs. Bunun için sponsorları da olur genelde ve medyada bir şekilde haber olurlar. Açıkcası etkili midir bilmiyorum.

Benim aklıma ilk başta gelen buna benzer bir gezi idi. İkincisi ise bir gezgin misali, biraz dere tepe düz giderek ülkenin pek çok noktasını gezmek geldi. Bu ise daha çok gezmek ve gezilen yerleri tanıtmak maksatlı olur diye düşündüm.

Eğitim alanı ile ilgili olarak şu aklıma geldi: Okulların açık olduğu dönemlerde biraz kıyıda köşede kalmış okullara giderek yaut önceden ayarlayarak öğrencilerle sohbet edilmesi geliyor. Ve tabi mümkünse okullara yardım ulaştırmak olabilir. Kitap olur, kırtasiye malzemesi yahut bilgisayar tarzında ders malzemeleri olabilir.

Siz konuyu, kafanızdakileri biraz daha dökerseniz katılımlar ve görüş alışverişi ile ortaya daha çok şey çıkabilir.
 



Ynt: 6 Ayda Adim Adim Türkiye

Ben bu geziyi kendi capimda düzenlemek niyetindeyim (en azindan simdiye kadar böyleydi). Arkamda sponsor falan yok. Aslinda daha cok kisisel bir gezi. Uzun zamandir yurt disinda yasiyorum. Back to the roots, yani geldigim yerleri gezmek istiyorum. Uzunca bir süre Türkiye de kalmak istiyorum. Ama bu arada biraz faydali bir isle mesgul olmak istiyorum. Tabii bu baglamda karsilastigim insanlarla degisik fikirler ortaya cikabilir, belkide egitim alaninda kücük capta bir yardim kampanyasi olusabilir. Türkiye de gezmek istedigim yöreler: ic anadolu, dogu anadolu, karadeniz, güneydogu.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst