Yok ben suzukiye devam, polenezkoy yolundaki gorele park lokantasında bi hilux var ona arıyoruz. Toyota alıcaksam senin arabayı alırım ne isim var kamyonetle
Elimde 4 adet kutuda sfır olarak var.Sadece 1 kez takıp çıkartık.
Aracıma ofset olarak uymadı ben 1200 e almıştım. İşinize yararsa 800 e 4 tanesini verebilirim.
Resimleri bi kaç gün içinde atarım ama gayet güzel bir modeli var ben olmadığına üzülmüştüm umarım işinize yarar.
6 bijon 16 inç çin malı değil onuda belirteyim.
Elimde 4 adet kutuda sfır olarak var.Sadece 1 kez takıp çıkartık.
Aracıma ofset olarak uymadı ben 1200 e almıştım. İşinize yararsa 800 e 4 tanesini verebilirim.
Resimleri bi kaç gün içinde atarım ama gayet güzel bir modeli var ben olmadığına üzülmüştüm umarım işinize yarar.
6 bijon 16 inç çin malı değil onuda belirteyim.
Jantlar Sakarya da.Ancak öncelik hakan beyin
Ondan gelecek cevaba göre sonra görüşürüz.. Bu arada jantlaryanlış bilgi vermeyeyim tam bilgiyi dönünce kutunun üzerinden bakarım ama -25 veya -30 olması gerekiyor.
selam ıyı bayramlar . daha jant arıyorsanız. benım toyotada 18 lnc jantlar var .sahıbınden sıtesınde toyota vx 80 batman jantlar ve lastıkler sıze olursa arayın 05052702595.. kasım ayında ıraka gıdecem ondan satıyom ...
Jantlar Sakarya da.Ancak öncelik hakan beyin
Ondan gelecek cevaba göre sonra görüşürüz.. Bu arada jantlaryanlış bilgi vermeyeyim tam bilgiyi dönünce kutunun üzerinden bakarım ama -25 veya -30 olması gerekiyor.
tamam et yi bildirirsiniz. Biz mt lastik icin istiyoruz ucuz olması onemli, bu jantlar cok guzel. Kıyıpta mt takamayız. Diger arkadas begendiyse alabilir sorun yok bizim icin. Tesekkurler jestiniz icinde.