60 CSX VE 76CX NAVİGASYON FARKI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,053

kaptan35

Yeni Üye
Merabalar bu hafta sonu istanbul boat shov fuarından baytekin standından bir arkadaşımıza 76 cx cihaz aldık bende daha önce 60csx almıştım izmire dönüşte her iki cihazıda açtım fakat yeni aldığımız cihaz benimkinden farklı çalıştığını gördüm şehir içi navigasyonda çok detaylı bir şekilde dönüşlerde veya kavşaklara gelirken yaklaşmakta olduğunuz yeri ikaz sesiyle uyarıp harita üzerinde oklarla anında işaret ederek belirtiyor kaç metre kaldiğini ne yana döneceğinizi bilgi ekranı şeklinde veriyor düzeldikten aonra tekrar normal ekrana geçip seyre devam ediyor 60 csx bunların hiçbirini yapmadan sadece anlık konumunuzu gösteriyor bu durumda 60 csx te ayrı bir navigasyon yazılımmı var yada 76 cx in özelliğimidir yardıncı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: 60 CSX VE 76CX NAVİGASYON FARKI

Selamlar
internette bayagi bir arastirdim ve forumlarda da 76 ile 60 arasında bir fark belirten yok. Bahsettiginz navigasyon fonksiyonlari icin de, bende 60CSx'de de navigasyon yaptigim da, sizin "76" icin anlattiginz sekilde davraniyor.

Suanda tam olarak ne oldugunu bilemeyecegim ama sanirim cihazinizin (60CSx) ayarlarinda bir farklilik var. iyi gunler dilerim, reha

Ynt: 60 CSX VE 76CX NAVİGASYON FARKI

Reha bey konuyu teknik servisle görüşmem en doğrusu olacak ilginiz için çok teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR