KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar bu araba yürüyerek gelmişti ama 2 defransiyeli komple makaslar şasesınde duzeltılcek yerleri dreksiyon sistemi şanzımanı motoru açmadım ama debrıyaj baskı balatası olsun frenler kampanalar ve aks bılyaları komple elden geçti. araçla bizzat kendım elimden geldıgı kadarıyla ılgılenıyorum resimdekide benım zaten arkdaslar yürüyen aksamı bitti motorudsa üzerine koydum yalnız problem kupada göründügü gıbı altı yok derece gıbıydı bende tamamen alt sacı kestım bugunlerde kupasıyla ugrasıyorum ama cok yakıındaa yeşil sahalarda olucak...
şase temizligini malesef yapamadım en güzeli kumlamaktır ama burda malesef yok. bundan öncekı sahıbı zift attırmış heryerıne saçma sapan olmuş kumlatmak cok mantıklıydı ama uzak buraya naklıye falan sorun. siz yapcaksanız eger kumlatırsınız eger çatlak kırık varsa görülür zaten
evet dingilleri kestim boru çaktım ve tekrar ekledım yalnız akisleri kesmedim orjinal aks kullandım sag aksler orjınal jeep sol akslerde yıne orjınal bi jeepin yalnız o kovanı kırma olayını hiç sanmıyorum kaynak yapmadan bile gıderdı dıye dusunuyorum araya koyduugm boru etli bi boru tornadan geçirdim ve ısıtarak yerıne caktım sogudugunda hiç kaynak bile gerekmıyordu bıraz sürim bakalım begenmezsem orjınalını takarız artık ama sanmıyorum sorun vercegını
Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş
[hadi bakalım anlamadım ama neyse bişey bilmesen yapmazsın...bence yanlış..onla uğraşana kadar bijonlara flanş yapman lazımdı.7 cm yeter birazda dışarı ofsetli çelik jant işi bitirirdi...
Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş
ismail55' Alıntı:
[hadi bakalım anlamadım ama neyse bişey bilmesen yapmazsın...bence yanlış..onla uğraşana kadar bijonlara flanş yapman lazımdı.7 cm yeter birazda dışarı ofsetli çelik jant işi bitirirdi...
evet bıraz hesap kıtap işi oldu yalnız bence flas agırlıgı aksın ucuna bastırır dıye düşündümde böyle yaptım flas tabıkı daha basıt olanıydı. sen bana bı cep telefonu gönderebılırmısın ustam
sizde cj ön cam çerçevesi varmı? benım kasa tuzla cj cam çerçevesi koymak ıstıyorum birde cj 8 cj 7 kapıları varmı U kapı lazım 2 tane varsa bide tuzla arka kapagı yarım?