65 willys...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sem22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,453
Ynt: 65 willys...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

18082011212.jpg

20082011220.jpg

21082011221.jpg

21082011223.jpg

21082011224.jpg

Etiketler

ünal abim valla kusura bakma.anımsayamadım bende diorum ama ya bu isim bir yerden tanıdık geliyor ama nerden :smiley: abi ewet haklısın arkaları haftaya değiştiricem gereksiz öndekiler onlara göre cok daha rahat.aslında arac zorlanmıyo ama dedğin gibi gerekte yok önlere aldım lastık şimdilik malum maddi durum :smiley: zaten o yüzden sahibinden de get acarmısın dedım kredi kartıyla alınabiliyor ya ozaman o sebepten abi yapabilirsen cok sevinirim valla . bu arada ilgin için tekrar teşekkür ederım abicim...

semih bey aracınız çok güzel ve bakımlı bir araçmış... iyi günlerde kullanın... modifiyelerinizi takipteyim...
:smiley:

saolun mustafa bey.samimi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederım .nacizhane elimizden geldiğince bişiyler yapmaya calışıyoruz işte :smiley: yavaş yavaş olucak bişiyler...

slmlar.bu sabah marş basmadı araçta tık yok vurduraruk calıştırdım gazdaydı o esnada benzine alınca marşta sorun olmadı.marş dinamosunu değiştirmek istiyorum cj marş otomatiği buna uyarmı acaba.akü bitik değil farlar yanıyo sıkıntı yok sorun dinamoda mıdır.ayrıca silindir kapak contası ve ve fren merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Görüntü082.jpg

Görüntü081.jpg

Görüntü084.jpg

Görüntü086.jpg

slmlar malum hafta sonu boş kaldığımız bi gün bari bi kaç değişiklik yapalım dedım...bu arada hasan abim ellerine sağlık tekrar teşekkürler..

Görüntü006.jpg

Görüntü007.jpg

Görüntü009.jpg

Görüntü010.jpg

Görüntü019.jpg

teşekkür ederim saolun.ewet haftaya arkalarada kumho alıcam 4 adet dunlop 295 50 15 satılık lastikler gayet iyi durumda

aracın güzel kardeşim üstündeki motor nedir ve motorla marş resimlerini koyarsan yardımcı olabilirim allah kolaylık versin
bir konuda daha seni uyarmak isterim aracın ön lastıklerini deyısmişsin güle güle kullan güzel duruyo yanlız arkaları deyışmeden asla 4 ceker kullanma sonra cok zarara sebep olur difransiyeller kasar lastik caplarından dolayı ve difleri kırarsın

ben diyecektim sen çok yaşa yoksa dediğin gibi en zayıf yerleri kırardı.

Oldukça temiz görünümlü bir araç.Güzel günlerde kullanın,hayırlı olsun.
Bu arada şayet ön siperi 1976 ve sonrası CJ 5 siperi alıp değiştirecek olursanız ve şu an üzerindeki siperi satmak isterseniz beni ilk sıraya alabilirsiniz.Benim 1962 jeepin üzerindeki siper bundan ve oldukça kötü durumda.Bu model temiz bir siper bulamadım.Yörenizde satılık bildiğiniz olursa ve yönlendirirseniz memnun olurum.
Tekrar hayırlı olsun ve kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR