65 willys...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sem22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,501

Etiketler
Ynt: 65 willys...

selam ön lastikler güzel inşallah arkalarıda ayarlarsın bol camurlu karlı günler

Ewetttt tekrar herkese slmlar)
Benim john dere nin yani willysin silindir kapak contasi degisimi sonrasi antifiriz konulmamasi ve kapagin tam sıkılmamasi sonucunda 6 yerinden blok catlatarak can vermesinden sonra aracim 8 ay kadar ewin onunde yatti. Hergordugumde icim eriyordu.gerek islerim gerek maddi durumdan ilgilenemedim
Acikcasi ilgilenicek bi ustada bulamadim.taa ki Edirne suloglunda hayali ustayla tanisaNa kadar.... Bursa dan araca motor aldim gecen hatfa.guzel olucak insallah. Sagsaglim motoru teslim ettik. Saolsun unal abimden conta takiminida temin ettik dodik,camurlik sinyalleri, tavan sis, krom mentese ve aynalar,kalorifer, silecek ve moturu,yeni koltuklar.stepneyi bagaj kapagina monte, isler basladi yani

Elektrik tesisatini elden geciriolar.Kaporta sorunsuz belki renk degisimi
Ehh iste anliycaginiz benimkide nacizane kucuk bi heyecan paylasmak istedim))

Herkese saygilar sewgiler, hAyirli isler olsun...

slmlar.bugünde ünal abiden dodikler,sinyalleri aynalar ve kaput mandallarımız geldi

çok güzel olacak,
resimlerin devamını bekliyoruz.
kolay gelsin
selamlar

Herkese slmlar. Cam ustune koyacigim tavan sisler muayne de sorun olur mu acaba

allah gönlüne göre versin.çok güzel olacak inşallah.kazasız belasız."aracı kaça aldın acaba ilk haliyle" diye sorsam ayıp olmaz değilmi.

selamlar aracınız çok güzel oluyor . konunuzu incelerken bana lazım olan fakat bulamadıgım bi kac parcayı gordum kaput kitlemesi ve aynaları nereden temin ettiniz