65 willys...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sem22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,461

Etiketler

Ynt: 65 willys...

Ewetttt tekrar herkese slmlar:smiley:)
Benim john dere nin yani willysin silindir kapak contasi degisimi sonrasi antifiriz konulmamasi ve kapagin tam sıkılmamasi sonucunda 6 yerinden blok catlatarak can vermesinden sonra aracim 8 ay kadar ewin onunde yatti. Hergordugumde icim eriyordu.gerek islerim gerek maddi durumdan ilgilenemedim
Acikcasi ilgilenicek bi ustada bulamadim.taa ki Edirne suloglunda hayali ustayla tanisaNa kadar.... Bursa dan araca motor aldim gecen hatfa.guzel olucak insallah. Sagsaglim motoru teslim ettik. Saolsun unal abimden conta takiminida temin ettik:smiley: dodik,camurlik sinyalleri, tavan sis, krom mentese ve aynalar,kalorifer, silecek ve moturu,yeni koltuklar.stepneyi bagaj kapagina monte, isler basladi yani

Elektrik tesisatini elden geciriolar.Kaporta sorunsuz belki renk degisimi
Ehh iste anliycaginiz benimkide nacizane kucuk bi heyecan paylasmak istedim:smiley:))

Herkese saygilar sewgiler, hAyirli isler olsun...

image.jpg

image(2).jpg

image(3).jpg

image(4).jpg

image(1).jpg

Ynt: 65 willys...

selamlar aracınız çok güzel oluyor . konunuzu incelerken bana lazım olan fakat bulamadıgım bi kac parcayı gordum kaput kitlemesi ve aynaları nereden temin ettiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR