Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ewetttt tekrar herkese slmlar)
Benim john dere nin yani willysin silindir kapak contasi degisimi sonrasi antifiriz konulmamasi ve kapagin tam sıkılmamasi sonucunda 6 yerinden blok catlatarak can vermesinden sonra aracim 8 ay kadar ewin onunde yatti. Hergordugumde icim eriyordu.gerek islerim gerek maddi durumdan ilgilenemedim
Acikcasi ilgilenicek bi ustada bulamadim.taa ki Edirne suloglunda hayali ustayla tanisaNa kadar.... Bursa dan araca motor aldim gecen hatfa.guzel olucak insallah. Sagsaglim motoru teslim ettik. Saolsun unal abimden conta takiminida temin ettik dodik,camurlik sinyalleri, tavan sis, krom mentese ve aynalar,kalorifer, silecek ve moturu,yeni koltuklar.stepneyi bagaj kapagina monte, isler basladi yani
Elektrik tesisatini elden geciriolar.Kaporta sorunsuz belki renk degisimi
Ehh iste anliycaginiz benimkide nacizane kucuk bi heyecan paylasmak istedim))
selamlar aracınız çok güzel oluyor . konunuzu incelerken bana lazım olan fakat bulamadıgım bi kac parcayı gordum kaput kitlemesi ve aynaları nereden temin ettiniz