Nedir bu yaaa? tutturmuşsunuz bir parça servis işçilik gidiyor...
Ben nasıl yaptım?
Önce okudum öğrendim. Her tip araç için kullanıcı fikirlerine baktım. Ama hepsinden önce bu iş tarz meselesi olduğu için belirli modeller üzerinde durdum.
Çoook eskilerden beri CJ hayranlığım vardı, hala da severim tip olarak, bana çok nostaljik geliyor. Ama benim yapmak istediklerim ve kullanış tarzım için uygun olmadığını anladım.
Sonra Vitara'ya ciddi ciddi baktım, neredeyse alıyordum da bir tane.
Ama herşeye rağmen Defender 110'da karar kıldım. Ben, eğer fırsat olursa, hafta sonundan hafta sonuna kullanıyorum Defender'i. Yani yılda maksimum 52 gün geçebiliyorum direksiyonuna. Dolayısı ile konfor vs geçtim, bu iii zevk için yapacaksam, kırıldı döküldü pek düşünmeyeceğim için buna en uygun araç Defender olarak çıktı karşıma.
Marka modelde karar kıldıktan sonra bu işi hangi servis/usta ile yapacağıma karar verdim. Arkadaş tavsiyesi ve diğer referanslar beni Hüseyin'e yönlendirdi. Gittim tanıştım, konuştuk, ara ara uğradım. Sonra bana araç bulmasını istedim, o da benim için uygun bir Defender buldu.
Sonrasında yaptırdıklarımı listeleyeyim, tüm bu işlere parça + işçilik siz bir tahminde bulunun, isterseniz diğer markalarda bunlar kaça yaptırılır ona da bakın, sonra da ben ne masraf ettiğimi söyleyeyim. (bu arada ben alime tornavida alıp bir vidasını bile sökmüş değilim)
Snorkel Otokar
* Far rolesi Yan sanayi
Diff kilit Detroit
Diff koruma, on Bearmach
Diff koruma, arka Bearmach
Ön alt koruma Özel imalat
Ön Tampon Özel imalat
Direksiyon simidi, 3 kollu, deri Yan sanayi
Ön emniyet Kemerleri Yan sanayi
Vinç Halatı, çelik Çıkma
Vinç roller Çıkma
Port bagaj sökümü
Yan basamak sökümü
Arka yan koltuklar sökümü
Stepne kılıfı iptal
Paçalıkların sökümü
Depo kapağı
* 2 adet arka fren balatası
* El freni ayarı
* Fren pedalı ayarı
Ön far sökümü, temizliği
* Ön far ampul değişimi
Başında (*) olanlar bozulan kırılan değişen parçalar, diğerleri tipik LR kaşıntısından ibarettir