7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,448,800

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yaw bir defender alıyım aksesuar kısmını halledicem seri üretime bile geçebiliriz ;D ;D ;D

Yaşı karıştırma yaşı karıştırma, adam 60 yaşına gelmiş hala ACMAT mı alsam acaba diye düşünüyor ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yunus bende tek anahtar var kardeş oda kapıyı açar başka bilmem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yok yok şaka yapıyor benim vinci beraber açtık valla ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Yaşı karıştırma yaşı karıştırma, adam 60 yaşına gelmiş hala ACMAT mı alsam acaba diye düşünüyor ;D ;D ;D

ACMAT mı? Yapmayın hocam.

nkurtkaya' Alıntı:
Doğru valla 120 verdim ama başka sökme takma bakım işleri de vardı

İşte bukadar abi bunun bakımı, zaten şeması var uyarsan arızada çıkmaz , Naci gibi heryere kilit 35 lastik vur kır, aks kesincede gülüyor millet , Daha ne yapsın o araba , Nacinin ön akslarda piyasa aksıymış ogün kırmadıysa onları dahada kırılmaz.

Cihan sormuştu 3 yaşında hangi araç araziye girer, benim 2010 model sıfır defenderim olsa yeminle sabahı beklemem çamurlamak için, modifiye falanda yapmam olduğu gibi dooğru araziye . ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:

;D ;D ;D 130 diyorum hocam ben ;D 60 yaşıma geldiğimde (eğer gelebilirsem) inşallah hepimiz yine burada oluruz, ben yine çamurlarda olucam bu kesin.

kardeş fiyat benim arabadan pahalı hemde bayalı bir pahalı ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Mesela dedim ;D ;D ;D

Ama ömrümün geri kalanını şöyle bir arabayla geçirmek isterdim.

60. yaş günümde hediye etmek istiyen olursa da itiraz etmem. ;D ;D ;D