KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kerimcim bunların satılığı piyasada yok millet buldumu kapış kapış götürüyor. o 130 olan 110 olsa 1 hafta bile durmaz satlırdı. 130 kamyon vari biraz. Benim gibi 24 volt olanlar için . Benim aklımda hep 38 lastik takmak olduğu için 130 daha uygun. Tadilatsız takılabiliyor buna . vites 6 ileri 1. vites ekstra low.
Kerimcim bunların satılığı piyasada yok millet buldumu kapış kapış götürüyor. o 130 olan 110 olsa 1 hafta bile durmaz satlırdı. 130 kamyon vari biraz. Benim gibi 24 volt olanlar için . Benim aklımda hep 38 lastik takmak olduğu için 130 daha uygun. Tadilatsız takılabiliyor buna . vites 6 ileri 1. vites ekstra low.
Yahu geçen hafta size yazdımya 15 e satıyor arkadaş alacaksanız kaçırmayın bunlar son v8 ler diye, hüseyin başka bir v8 almaya gelmiş, ona yanlış duymadıysam 22 demişler, ben bunu söyleyince geldi gördü Arkadaşımız 1000 tl indirim yaptı, aldı gitti, 4-5 saatte istanbula varmışlar sabah konuştuk. Hidrolik direksiyon, disk fren oldukça iyi durumdaydı.
Abicim CJ lerin altı hep farklı farklı, millet söküp söküp başka bişeyler koyuyor, üretim yılları arasında bile alt takımlarda farklar var , LR de iş kolay hepsi aynı kafan karışmıyor, herparçanın dışı aynı içlerinde oranlar motora göre değişiyor sadece.
6-7 yıl önce olsaydı çok şeyini biliyordum ama okadar soğumuştumki çok çabuk silmişim hafızamdan.