7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,444,852
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: ferdane gül, Tarihi: Bugün 09:50:58
Günaydın herkese,
Kerim tekrar doğum gününü kutlarım,sağlık ve mutlulukla ,ailenle nice kutlamalara...
Drunk'ta artık bir kutlama y a p a r ı z

SDC' Alıntı:
Yine son çıkan kapıyı açık bırakmış

Ne demek istediniz Sevtap Hanım tam anlayamadım sanırım??

Etiketler

Ablacım ben o filmi izlemiştim o sahneden sonra kraliçe bir akarsu geçişi sırasında şaft kırıyordu ki teşhisi kendi koyması süperdi.

Ferdane hanım Hoş geldiniz,
o bizim dükkanın esprisidir. Son çıkan kapıyı kapatır. İlk gelende açar. Geçmiş sayfalara bakarsanız bu esprinin sıkça yapıldığını görürsünüz.

acemi80' Alıntı:
Ferdane hanım Hoş geldiniz,
o bizim dükkanın esprisidir. Son çıkan kapıyı kapatır. İlk gelende açar. Geçmiş sayfalara bakarsanız bu esprinin sıkça yapıldığını görürsünüz.

Evet Mete Bey,son zamanlarda foruma çok giremesemde bu bölümde dahil olmak üzere pek çok yerde bu espriyi gördüm ve biliyorum.Ancak benim mesajımın alıntıyla alınıp kapı açık kalmış yazılıp kızma işaretinin bağlantısını kuramadım ,açıklama bekliyorum bu nedenle de.... ??? ??? ???
İlginize ve hassasiyetinize teşekkür ederim...

Açıklama yukarıdaki mesajımda...
Daha önce de benzer birşey yazmıştım ama bugün mü hesap sorasınız geldi?

emrahmarti' Alıntı:
Ablacım ben o filmi izlemiştim o sahneden sonra kraliçe bir akarsu geçişi sırasında şaft kırıyordu ki teşhisi kendi koyması süperdi.

O filmin adı ne Emrahcım, ben nasıl kaçırmışım :

SDC' Alıntı:
Demek istemedim, dedim...

Kapı açık kalınca ışığı gören geliyor...

Ben sadece yoklama yapıyorum ;D kimseye gözükmeden Kapı sadece sabahları önemli :
Mete abimiz saat 04'de iyi geceler demiş biz sabah oldu diye kalkmışız o saatte 8)

Kötü haber: saçıma yaptırttığım kaynaklar dökülmeye başladı

Şimdi o kuaförü yolmaya gidiyorum ;D ;D ;D

Oh bana iyi oldu tabi, ne işin var senin bayan şeysileriyle :-\

Merhaba Emrah,çoktandır sana selam veremedim...Seninle görüşmeyeli, geleceğin offroadculuğundan hafif de olsa denediğim offroaddan sonra acemi offroadculuğa terfi ettim...Avatarımdaki resim bana ait,tabii gezenbilirdeki arkadaşlarımın başta Ömerin desteği ile oldu....Sen nasılsın?

Ben kendime ofroyt cu demiyorum, öyle bir iddiam yok zaten ;D ;D Hani araç Land olunca heryerde gidiyor zaten ;D ;D ;D

Onun dışında tatil biraz uzadı, vize bekliyorum halen.

emrahmarti' Alıntı:
Ben kendime ofroyt cu demiyorum, öyle bir iddiam yok zaten ;D ;D Hani araç Land olunca heryerde gidiyor zaten ;D ;D ;D

Onun dışında tatil biraz uzadı, vize bekliyorum halen.
Evet Land güzel bence de ,teriosum yerine ne alsam desem düşüneceğim 4*4lerden biri...Bolu resimlerinizi gördüm,mütevaziliğe gerek yok ....