7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,444,744
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: ferdane gül, Tarihi: Bugün 09:50:58
Günaydın herkese,
Kerim tekrar doğum gününü kutlarım,sağlık ve mutlulukla ,ailenle nice kutlamalara...
Drunk'ta artık bir kutlama y a p a r ı z

SDC' Alıntı:
Yine son çıkan kapıyı açık bırakmış :mad: :mad: :mad:

Ne demek istediniz Sevtap Hanım tam anlayamadım sanırım??

Etiketler

SDC' Alıntı:
Haklısınız onlar olmamış, sadece rengi göstermek istedim ;)

Emrahcım Kraliçe yeşili diye bir renk yok zaten, ben uydurdum ;D ;D
LR fotoğrafları bölümünde görmüştüm, Kraliçe Elizabeth bu renkte bir Land Rover (defender sanırım) ile köpeklerini ormanda gezdirmeye götürüyordu. Ormanın o harika renkleri içinde gerçek arazi şeysinin rengi müthiş görünüyordu. Yavuz ve Jr. renk seçerlerken bunu tarif etmeye çalıştım ama edemedim. O fotoğrafı da bir daha bulamadım.

Adı iskoç yeşiliymiş, öğrenmiş olduk ;)

Bir de cadı suyu yeşili var ama onun konumuzla ilgisi yok tabe ;D

Ablacım ben o filmi izlemiştim :smiley: o sahneden sonra kraliçe bir akarsu geçişi sırasında şaft kırıyordu ki teşhisi kendi koyması süperdi. :D :D

ferdane gül' Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: ferdane gül, Tarihi: Bugün 09:50:58
Günaydın herkese,
Kerim tekrar doğum gününü kutlarım,sağlık ve mutlulukla ,ailenle nice kutlamalara...
Drunk'ta artık bir kutlama y a p a r ı z

Ne demek istediniz Sevtap Hanım tam anlayamadım sanırım??

Ferdane hanım Hoş geldiniz,
o bizim dükkanın esprisidir. Son çıkan kapıyı kapatır. İlk gelende açar. Geçmiş sayfalara bakarsanız bu esprinin sıkça yapıldığını görürsünüz.

acemi80' Alıntı:
Ferdane hanım Hoş geldiniz,
o bizim dükkanın esprisidir. Son çıkan kapıyı kapatır. İlk gelende açar. Geçmiş sayfalara bakarsanız bu esprinin sıkça yapıldığını görürsünüz.

Evet Mete Bey,son zamanlarda foruma çok giremesemde bu bölümde dahil olmak üzere pek çok yerde bu espriyi gördüm ve biliyorum.Ancak benim mesajımın alıntıyla alınıp kapı açık kalmış yazılıp kızma işaretinin bağlantısını kuramadım ,açıklama bekliyorum bu nedenle de.... ??? ??? ???
İlginize ve hassasiyetinize teşekkür ederim... :smiley: :smiley:

Açıklama yukarıdaki mesajımda...
Daha önce de benzer birşey yazmıştım ama bugün mü hesap sorasınız geldi?

emrahmarti' Alıntı:
Ablacım ben o filmi izlemiştim :smiley: o sahneden sonra kraliçe bir akarsu geçişi sırasında şaft kırıyordu ki teşhisi kendi koyması süperdi. :D :D

O filmin adı ne Emrahcım, ben nasıl kaçırmışım ::smiley:

Kötü haber: saçıma yaptırttığım kaynaklar dökülmeye başladı :D :D :D

Şimdi o kuaförü yolmaya gidiyorum ;D ;D ;D

Oh bana iyi oldu tabi, ne işin var senin bayan şeysileriyle :-\

Merhaba Emrah,çoktandır sana selam veremedim...Seninle görüşmeyeli, geleceğin offroadculuğundan hafif de olsa denediğim offroaddan sonra acemi offroadculuğa terfi ettim...Avatarımdaki resim bana ait,tabii gezenbilirdeki arkadaşlarımın başta Ömerin desteği ile oldu....Sen nasılsın?

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba Emrah,çoktandır sana selam veremedim...Seninle görüşmeyeli, geleceğin offroadculuğundan hafif de olsa denediğim offroaddan sonra acemi offroadculuğa terfi ettim...Avatarımdaki resim bana ait,tabii gezenbilirdeki arkadaşlarımın başta Ömerin desteği ile oldu....Sen nasılsın?

Ben kendime ofroyt cu demiyorum, öyle bir iddiam yok zaten ;D ;D Hani araç Land olunca heryerde gidiyor zaten ;D ;D ;D

Onun dışında tatil biraz uzadı, vize bekliyorum halen.

emrahmarti' Alıntı:
Ben kendime ofroyt cu demiyorum, öyle bir iddiam yok zaten ;D ;D Hani araç Land olunca heryerde gidiyor zaten ;D ;D ;D

Onun dışında tatil biraz uzadı, vize bekliyorum halen.
Evet Land güzel bence de ,teriosum yerine ne alsam desem düşüneceğim 4*4lerden biri...Bolu resimlerinizi gördüm,mütevaziliğe gerek yok ;) ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR