KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
altuğ saat 11 -30 da buradan hareket ediyoruz , takribi saat 14-30 da oarada olacağız yaklaşırken ararım , otoban üzeri olursa çok sevinirim ??? ;D ;D ;D
altuğ saat 11 -30 da buradan hareket ediyoruz , takribi saat 14-30 da oarada olacağız yaklaşırken ararım , otoban üzeri olursa çok sevinirim ??? ;D ;D ;D
selammmmmmmmm ,ben varım bugün çok mutluyum ,2 tane güzel haber aldım 1,5 aydır bekliyordum 2 haberde aynı an da geldi ,beni istediğin kadar yolabilirsin ,ama saç yok arkadaşım
selammmmmmmmm ,ben varım bugün çok mutluyum ,2 tane güzel haber aldım 1,5 aydır bekliyordum 2 haberde aynı an da geldi ,beni istediğin kadar yolabilirsin ,ama saç yok arkadaşım
valla yolarsın ,bak sana güzel bir teklifim var cumartesi atla gel ,akşam kafanı dağıtır ,pazar günü dönersin ,bu arada elizabeth ,de hava alır çişini filan yapar ;D ;D ;D ;D ;D ;D