7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,585

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Aradiginiz kisiye su an ulasilamiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyin....... diiitttttttttttttttttt.

Bir gece ansızın siyahları kuşanıp sizin eve sızıcam evdeki televizyonları imha edip kaçıcam , nedir bu kardeşim ya ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla hocam maşallah benim kızların eskiden lahana bebekleri vardı ,onların şaçı gibi yav burdan ellde gösteriyorum sen anlarsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bir arkadaşımın küçük kızı bana dede diyordu bir gün kucağıma sıçradı saçlarıma yapıştı anne bak yünlü gibiiii demişti :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Brandayı Sedata verdim Cihancım iyi yolculuklar size, aman dikkat et batma, yeşili fazla kaçırma ;D ;D

batmak o ne ya ,ben daha hiç batmadım , ama bu gezide yerimden kıpırdamayı düşünmüyorum ,çadırımı açacağım ,mangalımı yakıp muhabbet etmeyi düşünüyorum ,biraz dinlensem iyi olacak ,branda için çok sağol kardeşim ,yağmurda gözükmüyormuş ama biz götürelim yinede ne olu olmaz

cihanülker' Alıntı:
valla hocam maşallah benim kızların eskiden lahana bebekleri vardı ,onların şaçı gibi yav burdan ellde gösteriyorum sen anlarsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ahahahahahahaha şöylemi ;D ;D ;D ;D

101_6348.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Bunları dinle iyi gelir ;D

O program babamın laptopunda kaldı, tekrar gönderir misin :smiley:

Altuğcum geçmiş olsun. Def 90 iyi fikir, herkesler bana yol veriyo ;D

Amman keşke demeseydim bunu, şimdi bazılarının 90 alası da gelir :p

SDC' Alıntı:
O program babamın laptopunda kaldı, tekrar gönderir misin :smiley:

Altuğcum geçmiş olsun. Def 90 iyi fikir, herkesler bana yol veriyo ;D

Amman keşke demeseydim bunu, şimdi bazılarının 90 alası gelir :p

listenin başın def 90 var ama henüz erken :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR