7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,958
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
arkkadaşlar cümleten hayırlı geceler , behlül kaçar ,malum yarın yolculuk var bir batayımda geleyim ;D,

İyi geceler iyi yolculuklar

Etiketler

SDC' Alıntı:
valla kızdırmayın beni, toplarım hepsini buraya, gün muhabbeti yaparsınız sabbaha kadar

Pasta börek de olacaksa niye olmasın ben bayılırım gün artıklarını yemeye. ;D

SDC' Alıntı:
O program babamın laptopunda kaldı, tekrar gönderir misin

programa gerek yok , sağ alt köşedeki network ikonunu çift tıkla, açılan pencereden özellikleri tıkla, açılan listeden internet protokolu (TCP/IP) yi seç, özellikleri tıkla, aşağıdaki DNS adreslerini kullanı işaretle, yeğlenen DNS Sunucusuna : 208.67.222.222 yi Diğer DNS sunucusuna : 208.67.220.220 yi gir . umarım çok uzun anlatmamışımdır ;D

Yavuz sen o soluk benizli defenderi nasıl öle cillop gibi yaptın ;D

Sprey boya falan diyordun...

Peki ben de Elizabeth'i sprey boya ile sürekli pısst pısst yaparak kralşçe yeşili rengi tutturabilir miyim :

acemi80' Alıntı:
Pasta börek de olacaksa niye olmasın ben bayılırım gün artıklarını yemeye. ;D

sırf yemeyeceksin ama, o muhabbete de katlanacaksın

altug onaran' Alıntı:
abi seni öyle düşünemiyorum gülen bir ingiliz ninjası ;D ;D ;D

Ninca bizi bozar, bizden olsa olsa mi-5 spy olur, Bond ...James Bond ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bugün gerginim biras, gevşemeye çalışıyorum ;D

O zaman Cihan Kerim ve ben otlardan yapilmis mini eteklerimizi giyip sana gelelim Havai dansi yapariz kapida ;D ;D ;D ;D

Yok yahu sprey boya değil, bildiğin tabancayla oto boyası , Ufuk işçiliğimi beğendi valla , hayatımda ilk defa yapıyorum , Biri tiyo verdi defender komple boyanmaz parça parça boyanır diye , bende parça parça söküp boyayıp geri takıyorum , spreyler dandik hemen dökülüyor.

ufukozkan' Alıntı:
O zaman Cihan Kerim ve ben otlardan yapilmis mini eteklerimizi giyip sana gelelim Havai dansi yapariz kapida ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Sizi öyle düşünemiyorum ;D ;D ;D ;D , öle kıllı kıllı çarpık bacaklar ıyyyk ;D ;D

Herkeze merhaba yavv üşeniyorum şimdi eski yazınları oklumaya kısaca özeti varmı acaba

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Sizi öyle düşünemiyorum ;D ;D ;D ;D , öle kıllı kıllı çarpık bacaklar ıyyyk ;D ;D

olmaz demiyoda gozunde canlandiriyosun yani ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D