KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hocam bendeki adsl arızasındandı sürekli kopup geliyordu, mesajları bazen 4-5 defada zor yolluyordum. Sistemin kendisinde sorun olduğunu sanmıyorum , en azından bizdede benzer hatalar verirdi.
Mete hocam, geçenlerde Sedat Bey (yol) veritabanı çalışmalarından olabilir bu tarz hatalar demişti biryerde, yakında geçermiş. Heralde bununla alakalı..
Mete hocam, geçenlerde Sedat Bey (yol) veritabanı çalışmalarından olabilir bu tarz hatalar demişti biryerde, yakında geçermiş. Heralde bununla alakalı..
Hocam bendeki adsl arızasındandı sürekli kopup geliyordu, mesajları bazen 4-5 defada zor yolluyordum. Sistemin kendisinde sorun olduğunu sanmıyorum , en azından bizdede benzer hatalar verirdi.
Sende hata vermiyor bazı bilgisayarlarda veriyorsa ozaman script leri okuyacak programlar senin bilgisayarda var, olmayanlarda hata veriyor demektirki o zaman da server a eksik bir program yüklenmiş demektir. (Bir tarihçi olarak nasılım ama ;D ;D ;D)
Ya burası bir garipleşti
Bulutlar çok aşşağıda ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Birde garip bir ışık var ,ortalığı gündüze çeviriyor,projektör olabilir.
Önümdeki ev yüzünden göremiyorum.
Yada Zuzuylılar geldi, ;D ;D ;D
Ankarayı tepeden gören konumda olan biri varmı
Evet bir arkadaş geliyor (Mustafa Bey) İlk anda gelmeyi bende düşündüm ama yarın Burada bir keşif gezisine gidilecek merkezdede ben varım ben oraya gelirsem buradaki ekip dağılıyordu. Mecburen tercihimi burdan yana kullandım.
Bulutlar çok aşşağıda ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Birde garip bir ışık var ,ortalığı gündüze çeviriyor,projektör olabilir.
Önümdeki ev yüzünden göremiyorum.