7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,451,204
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Herkese günaydın

yazargezeryolçizer' Alıntı:
TYT gezisinde kamp alanı öncesi üst araması ve her tür kameraya el koyma operasyonu var ,
Altuğ ve Emrah a haber vereyim dedim . ;D ;D ;D

Kerim abi diplomatik dokunulmazlık nedeniyle bizi arayamıyorlar. Malum Land Rover'ın elçiliğini yapacağız orada ;D ;D ;D

Etiketler

Sormayın Hocam, ;D ;D ;D
İyice olgunlaştık artık, ;D ;D ;D
tabi göreceli bir kavram olduğunu da unutmayalım ;D ;D ;D

İşin doğrusu belli bir yaştan sonra insan yaşlılığı sevmeye başlıyor ben mesela şimdi 60 yaşını iple çekiyorum ve 60'ı geçebilirsem söylerken mutlu olacağım.

Günaydın Emrah bu gün erkencisin Cihan gözünüzü iyi korkutmuş :D

emrahmarti' Alıntı:
Herkese günaydın

Kerim abi diplomatik dokunulmazlık nedeniyle bizi arayamıyorlar. Malum Land Rover'ın elçiliğini yapacağız orada ;D ;D ;D
Bence dikkat edin,TYT sakat grup,
L diyince küreği kafanıza yersiniz ;D ;D ;D

Bence dikkat edin,TYT sakat grup,
L diyince küreği kafanıza yersiniz ;D ;D ;D

Yok yok bişi olmaz olmaz Cihan abinin misafiri olarak gidiyoruz. Dokunamazlar :smiley: Buradan bir abimiz madem TYT buluşması benim bj60 şı alıp gidin demişti ama dillerinden hepten kurtulamayız diye misafir olarak gitmeyi daha uygun gördük. O kadar Land de TYT kullanarak git. Tefe koyarlar adamı ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Yok yok bişi olmaz olmaz Cihan abinin misafiri olarak gidiyoruz. Dokunamazlar :smiley: Buradan bir abimiz madem TYT buluşması benim bj60 şı alıp gidin demişti ama dillerinden hepten kurtulamayız diye misafir olarak gitmeyi daha uygun gördük. O kadar Land de TYT kullanarak git. Tefe koyarlar adamı ;D ;D ;D
bir kaç foto burdan yayınlansa ,bir sene makaraya alırız ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR