KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İşin doğrusu belli bir yaştan sonra insan yaşlılığı sevmeye başlıyor ben mesela şimdi 60 yaşını iple çekiyorum ve 60'ı geçebilirsem söylerken mutlu olacağım.
Yok yok bişi olmaz olmaz Cihan abinin misafiri olarak gidiyoruz. Dokunamazlar Buradan bir abimiz madem TYT buluşması benim bj60 şı alıp gidin demişti ama dillerinden hepten kurtulamayız diye misafir olarak gitmeyi daha uygun gördük. O kadar Land de TYT kullanarak git. Tefe koyarlar adamı ;D ;D ;D
Yok yok bişi olmaz olmaz Cihan abinin misafiri olarak gidiyoruz. Dokunamazlar Buradan bir abimiz madem TYT buluşması benim bj60 şı alıp gidin demişti ama dillerinden hepten kurtulamayız diye misafir olarak gitmeyi daha uygun gördük. O kadar Land de TYT kullanarak git. Tefe koyarlar adamı ;D ;D ;D
ufuk abi akşam yemek tarifi konuşuyorduk ya ,sonradan aklıma geldi ,bizde valla bezelye vardı o konuştuğumuzdan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,ama havuç yoktu içinde ;D ;D ;D ;D ;D