KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kerim bizim adam kafayı Terios'a takmış 2009 modeli daha geniş ben onu alacağım diyor. Israrla Vitaranın kendisine daha uygun olduğunu söylesemde. Çamlıyayla gezisinde terios'un pewrformansını görmüştü bu yeter bana diyor.
Hocam hiç bilmediğim bir araç ama ,piknik gezilelerinde iş yapar.
Siz - ve + larını daha iyi biliyorsunuz,
Bende suzukiyi tercih ederdim,yarın oynanacaksa parçaya ulaşmak kolay,nisbeten ucuz.
Grant kasalar her gezide bizi şaşırtıyor,başarılı araçlar
2 el Düz vitaraları baştan sona 20,000 e bitirirsiniz ( tam donanımla )
Burda Eren arkadaşımızda var bir tane ,Mustafa bey onuda görsün öyle karar versin diyorum.
Hocam hiç bilmediğim bir araç ama ,piknik gezilelerinde iş yapar.
Siz - ve + larını daha iyi biliyorsunuz,
Bende suzukiyi tercih ederdim,yarın oynanacaksa parçaya ulaşmak kolay,nisbeten ucuz.
Grant kasalar her gezide bizi şaşırtıyor,başarılı araçlar
2 el Düz vitaraları baştan sona 20,000 e bitirirsiniz ( tam donanımla )
Burda Eren arkadaşımızda var bir tane ,Mustafa bey onuda görsün öyle karar versin diyorum.
Bende öyle dedim 2001 vitara al istediğin gibi donat yine bu fiyatı bulmaz dedim ama ben modifiye yapmam standart hali bana yeter diyor. Bir tane bulmuş 39000 Tl bu para terios'a verilmez bence ama adam sanayie gitmeyeyim, beni dağ gezilerine götürsün istiyor. Onun için yüksek model olsun diyor.
Bende öyle dedim 2001 vitara al istediğin gibi donat yine bu fiyatı bulmaz dedim ama ben modifiye yapmam standart hali bana yeter diyor. Bir tane bulmuş 39000 Tl bu para terios'a verilmez bence ama adam sanayie gitmeyeyim, beni dağ gezilerine götürsün istiyor. Onun için yüksek model olsun diyor.