7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,936,472
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Cihab bana gelen ses ,eskisiyle kıyas kabul etmez,olay çözülmüş,
yanlız hafif cızırtı var,oda o kadar bina,ve telsiz dalgasından normaldir diyorum,tam yanımda taksi durağı var onlarda görüşme yapıyordu.

gozumle gorsem inanmam ;D ;D ;D

Etiketler

İyi akşamlar kızlarrr ;D ;D ;D

(böle yazınca sağolsun Ufukcum cevap veriyor :D :D :D bakalım şimdi kimler cevap verecek)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Evet bir yerlere tüyelim hemde cihazları deneriz,
Ben yinede 4 Watt çıkış yapan bir koda geçersen ve bağlantı kurabilirsek daha çok verim alacağımız kanısındayım,
Geniş zamanda deneriz.

Banada su 2 metrelik manyak anteni alalim 7 db lik olani :smiley::smiley::smiley: Bende burdan sizi dinlerim :smiley:

SDC' Alıntı:

(böle yazınca sağolsun Ufukcum cevap veriyor :D :D :D bakalım şimdi kimler cevap verecek)

eheheheheheheheh Buyrunnnn ;D ;D ;D girmedigimiz sekil kalmadi buda olsun ne yapalim :smiley: :smiley: :smiley:

Bizim osmanli erkekleri buna cok bozulurlar ;D ;D Koca tirtil hic orali olmaz :smiley:

Herkese merhaba

cihanülker' Alıntı:
abi ben girmedim ama orman içinde çok sağlam yerler varmış, söyleyenlerin yalancısı olabilirim ;D ;D ;D ;D , ama bizim kısımda batacak yer yoktu zaten ,fakat çok sağlam bir rampa vardı ,emrah yanımdaydı tırmandıktan sonra en dik yerinde aşağıyı göremedik uçurum zannettik ,emrah aşahınn fotosunu çekti gösterdide indik ama korkudan hafiften ıslatmışım koltuğuuu ;D ;D ;D ;D ;D

Abi gezi boyunca bi senin arabaya binemedim ben :smiley: Yanında ki Altuğ idi.

SDC' Alıntı:

Bende bu tabiri çok kullanıyorum ben alışkınım. bizimkilere ve arkadaşlarına hep naber kızlar diyorum. Artık benim oğlanların arkadaşlarıda alıştılar. efendi efendi cevap veriyorlar :D

emrahmarti' Alıntı:
Evet ablacım projede son anda bir değişiklik olmaz ise Tripoli'ye gidiyorum. En azından Akdeniz kıyısı deyip katlanıcaz bir süre. ;D ;D ;D ;D

Bulabilirsen git tanış, Galip Korel Kozanoğlu :smiley:

Çok eğlenceli ve yardımsever bir arkadaştır, onun 2. işi olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler