7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,938,586
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hocam t*y*t* sayfasında itiraflar başlamış ;D ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bu işler öyler kolay değil bizde Paspasla birbirimize sarılıp çok yattık kapı önünde. Bu işler fedakarlık ve dirayet ister. Alper beyi destekliyoruz.

Not:paspas benim köpeğin adıdır.

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
artık odin den sonra bir sığınma evi daha çıktı ortaya ;D ;D ;D ;D paspas

Evet onu burda da yazmıştım ama gözünden kaçmış Altuğ, napiim baksana adamların yarıdan fazlası sızlanıyor öldük bittik diye. Tanımıyorum ama orada Alper isminde birinden bahsediyorlar belliki çalışkan fedakar biri onu desteklemek için yazdım. :D :D :D

acemi80' Alıntı:
Evet onu burda da yazmıştım ama gözünden kaçmış Altuğ, napiim baksana adamların yarıdan fazlası sızlanıyor öldük bittik diye. Tanımıyorum ama orada Alper isminde birinden bahsediyorlar belliki çalışkan fedakar biri onu desteklemek için yazdım. :D :D :D

hocam daha önce kayıtlara almamışız yeni ekledik arşive ;D ;D ;D ;D ;D

Hem onların hiç birine gerek kalmayack Cihan "Gezenbilir Erkek Sığınma Evi" yapacak bizim gibi kapıda kalacaklar için.

acemi80' Alıntı:

hocam yok ,ben alperbeyi gördüm ,bilirsin sabah erken kalkarım ,kaltığımda her yer buzdu çadırın üstü filan ,komşulara bir göz atayım dedim ki ne göreyim ,dandik bir mat üzerinde ,migros uyku tulumu içinde bir adam yerde yatıyor ,hava bu arada - 3 veya 4 dereceydi sızlanması bundan yani bence gayet normal ,adam sabaha kadar donmuş yavv

acemi80' Alıntı:
Hem onların hiç birine gerek kalmayack Cihan "Gezenbilir Erkek Sığınma Evi" yapacak bizim gibi kapıda kalacaklar için.

valla hocam projeyede para vermeyiz ,statik desen bolu kardeşler halleder,şöyle güzel bir proje, tavan yüksekliği 4 metre ortası açık,yanlarda odalar ,odalar hem dışarıya hemde garaj bölümüne bakacakki muhabbet kesilmesin ;D ;D ;D ;D,hatta şöyle ormanlık bir yerde ohhh ohhh

Ben anlatamadım Alperin bişey dediği yok birileri rahat yatağında uyumuş, sızlanıyor Alperle ilgli çok güzel şeyler yazılmış adam bu şartlarda uyumuş sesi çıkmıyor, ve bir çok işe koşturmuş birisi Onu destekler mahiyette yazdım. :D

cihanülker' Alıntı:
valla hocam projeyede para vermeyiz ,statik desen bolu kardeşler halleder,şöyle güzel bir proje, tavan yüksekliği 4 metre ortası açık,yanlarda odalar ,odalar hem dışarıya hemde garaj bölümüne bakacakki muhabbet kesilmesin ;D ;D ;D ;D,hatta şöyle ormanlık bir yerde ohhh ohhh

abi isterseniz kelebek şeklide tasarlarız binayı ;D ;D ;D D;

cihanülker' Alıntı:

İşi bilen adamın hali başka ben sadece yatılacak bir yer diye düşünürken sen araçlarıda yanımıza getirdin muhabbet ortamıda ohhhh. Evden atılmayan en uslular bile kaçıp gelir o zaman. :D :D

acemi80' Alıntı:
Ben anlatamadım Alperin bişey dediği yok birileri rahat yatağında uyumuş, sızlanıyor Alperle ilgli çok güzel şeyler yazılmış adam bu şartlarda uyumuş sesi çıkmıyor, ve bir çok işe koşturmuş birisi Onu destekler mahiyette yazdım. :D
pardon ben yanlış anlamışım hocam ,çok özür ,ama kalabalık olunca kopukluklar oldu benim haberim yoktu ,sabah gördüm çokta üzüldüm ,benim araba komple boştu ,aşağıda 2 kişilk, yukarıda ynımda 1 kişilk yer vardı ,yedek battaniye ve uyku tulumuda vardı ,ama dediğim gibi 4-5 ateş yandı herkes bir ateş başında olunca olmadı ,eksikleri göremedik ,gözden kaçırmışız ,inşallah arkadaşın kalıcı bir rahatsızlığı olmaz ,çok üzülürüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler