7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,944,361

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Arkadasinda var burda oda geliyo Mustafa bey degilmi?

Evet az önce msn de yazışıyorduk gelecek, bende listede 13-18 arasındkiler bizim arkdaşlar dedim. Kerim le telefonla görüşüyorlar. Pazar günü tanışır artık sizinle.

ufukozkan' Alıntı:
Bosver kampi filan cumartesiden gel misafir ederiz seni Cihanda pazar sabahida Kerim alir seni otelden Ne zaman istersen donersin

Ankaraya geldiğimde genellikle Mustafalarda kalıyorum o da gel dedi ama bir arada olacağımız saatler çok kısıtlı. Zaten bir kaç saat orda olunacak ondada diğer insanlarla görüşme falan derken birbirimizle 1 saat bile görüşemiyeceğiz o yüzden vaz geçtim. İlerde kamplı bir etkinlik yaparsanız katılırım artık. Nasıl olsa Ankarada da bana ait bir Terios var artık ;D ;D ;D

Bu alet bizim arbada kullanılabilirmi bir bilgsi olan varmı

makas.jpg

makas1.jpg

Hocam teriyos makaslımı
makaslı ise sadece bunlar yertmez bu parçalar sayesinde çok yükseleceğinde birde genişletmen gerekir
eger genişletme yapmassan yol tutuşu ciddi bi şekilde bozulur
Pardon hocam serierten bahsediyorsunuz galiba
gene buna gerek yok dingilleri alttan değilde üsten bağlamak yeterli olur

yunus bager' Alıntı:
Hocam teriyos makaslımı
makaslı ise sadece bunlar yertmez bu parçalar sayesinde çok yükseleceğinde birde genişletmen gerekir
eger genişletme yapmassan yol tutuşu ciddi bi şekilde bozulur

Seri lll için sordum Yunus Bu işte uzman sensin

acemi80' Alıntı:
Seri lll için sordum Yunus
Ama bunu yapabilecek iyi bir usta dinğili doğru açı lile bağlaması gerekir alttaki küpeler kesilip yukarıya kaynatılması gerekir elimde bir foto var bulabilirsem daha iyi olur

Bir teker çukura girdiğinde yere sağlam basması için faydalı bir alet gibi duruyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler