7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,630,352
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
orjinal halini ben kaybedeli 5 yıl oldu ;D

ama bugün üşenmedim ölçtüm en 2.02 metre boy 2.50 metre(portbagajsız 216 cm), lastik arası 1,65 metre, dingil açılığı 2.54 metre, bagaj zemini yerden yükseklik 105 cm, kabin zemini yerden yülkseklik, 75 cm , dingil orta yükseliği 30 cm , yaklaşma açısı 44 derece, uzaklaşma 42 derece.

Hey maşallah bilmeyen adama söyle ölçüleri . Sonrada bune diye sor. AS900 damperli kamyon der valla ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
ama bugün üşenmedim ölçtüm en 2.02 metre boy 2.50 metre(portbagajsız 216 cm), lastik arası 1,65 metre, dingil açılığı 2.54 metre, bagaj zemini yerden yükseklik 105 cm, kabin zemini yerden yülkseklik, 75 cm , dingil orta yükseliği 30 cm , yaklaşma açısı 44 derece, uzaklaşma 42 derece.
Vay maasallah :D Yani kapidan su almasi icin 1 metre suda beklemen lazim gecerken his bi sey olmaz

Selam millet bugün defenderin 2009 kaputu geldi, uzun uğraşlar sonucu artık elimizde, fotolar azzzzsonra ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz Ahmet aradi bugun bagaj icin arabayi getir diyor :smiley: 30 cm lik bi bagaj yaptirayim :D

kum paleti lazım ufuk abi yükseklik normalde 15 cm, ama kum paletleri ve disconun çift kırılımli tavanı yüksekliği arttırıyor.

eyvah eyvah eyvah jeep tartışmasına son noktayı yine bir jeep koydu,
18.06.2009
Fabrika çıkışı standart 4x4 şanzımanını ihtiyaç olmadığı gerekçesiyle iptal eden jeep mühendisleri, jeep araçlarının en çok ihtiyacı olan özelliği uzun testlerden sonra buldular. Yolda 4 teker üzerinde durmakta zorlanan jeeplere yapılan eklemelerden hiç bir sonuç alamayan mühendisler, artık araçlara standart olarak, dikiz aynasına "Land Rover Korusun" yazılı araç kokusu astılar ve olası bir kaza anında da Land Rover sürücülerine ikaz olarak tampona "if you can read this turn me over" şeklinde yazı koydular. Bu önlemin Vespa scooter sürücüleri için de kullanıldığını ve başarıya ulaştığını bildiren mühendisler, jeep araçlarının bu yazılar sayesinde Land Rover sürücüleri tarafından kısa sürede kurtarılacağını düşündüklerini belirttiler.
İHA

yazargezeryolçizer' Alıntı:
canavarı yavaş yavaş görelim artık.
ben hala folyolanıyor zannediyordum.:smiley:
daha canavarlık hali yok lastiler kirlenmesin diye , eski jant ve lastiklerinin üzerinde duruyor , oldukça iğrenç ;D

fastjunkie' Alıntı:
eyvah eyvah eyvah jeep tartışmasına son noktayı yine bir jeep koydu,
18.06.2009
Fabrika çıkışı standart 4x4 şanzımanını ihtiyaç olmadığı gerekçesiyle iptal eden jeep mühendisleri, jeep araçlarının en çok ihtiyacı olan özelliği uzun testlerden sonra buldular. Yolda 4 teker üzerinde durmakta zorlanan jeeplere yapılan eklemelerden hiç bir sonuç alamayan mühendisler, artık araçlara standart olarak, dikiz aynasına "Land Rover Korusun" yazılı araç kokusu astılar ve olası bir kaza anında da land rover sürücülerine ikaz olarak tampona "if you can read this turn me over" şeklinde yazı koydular. Bu önlemin vespa scooter sürücüleri için de kullanıldığını ve başarıya ulaştığını bildiren mühendisler, jeep araçlarının bu yazılar sayesinde Land Rover sürücüleri tarafından kısa sürede kurtarılacağını düşündüklerini belirttiler.
İHA

;D ;D ;D seni asarlar ibreti alem için meydanda ben söylemiş oliim ;D

Kapı çerçveleri kumlanıp, 0.60 mikron ,ardından fırınlanıp bir 0.60 mikron daha, toplam 1.2 mikron elektrostatik boya ile kaplandı, 10 yıl paslamama garantisi alındı ;D Sonradan steç filme sardık yine ;D ;D ;D

100_4621.jpg

Bunlarda İngiltereden özel siparişle gelen 2009 Defender kaputunun fotoları, dayanıklılığı ve şekli benim çok hoşuma gitti. ama bulması ve getirtmesi çok meşakkatli, hiç tavsiye etmem.
100_4611.jpg
100_4610.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,911
Kaydolan Son Üyemiz
Kürşat42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR