7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,987,804

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Ucuzmuşta. Peki telsizleri araca nasıl tutturdunuz kutudan böyle bir şey çıkmadı özelmi yaptırmak gerekiyor.
Hocam size linkini attığım anten,Ozan da var.
Ama elinde kalmamış ilk partiyle gelecek dedi 1 ay kadar sürermiş,
gelince haberim olacak.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hocam size linkini attığım anten,Ozan da var.
Ama elinde kalmamış ilk partiyle gelecek dedi 1 ay kadar sürermiş,
gelince haberim olacak.

Ufuğun aldığı ondanmı

Benim durum vahim zaten, Osmaniye, adana, hatay PMR ile konuşuyor arada kaçtane araç telsizi var bilmiyorum. toplam 5 i geçmez herhalde.

Hocam dolaştım geldim ama yine muhabbet aynı :(

Çok sıkıldım bu konuşmalardan, umarım Osmaniye gezisi de bunun muhabbetiyle geçmez ki zaten geçtirtmem ;D ;D ;D

Uzakta olmamdan faydalanıyorsunuz ama birlikteyken n'apıcaksınız bakalım :D :D

Size klip yaptık koyduk, bakmamışsınız bile, Alla Alla :p

SDC' Alıntı:

Çok sıkıldım bu konuşmalardan, umarım Osmaniye gezisi de bunun muhabbetiyle geçmez ki zaten geçtirtmem ;D ;D ;D

Toyoto y la 7 kişi gidersek ,içinde de 7 tane anten olur ;D ;D ;D ,birbirimizle bile telsizle konuşacağız ;D ;D ;D
Alirıza ne yapsın ,sıkılmış yavrucak asfalt üzerinde ,yeşili görünce atmış kendini araziye ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Kerim sende 50 cm likden almisin oole dedi Ozan bey
Doğrudur,son anten.
bir arkadaşım daha alan 42 ye karar verince onun içinde istedim,sonunu size verdik dedi.
Ama 1 ay içinde getirecekmiş,bizim gruba daha kaç tane ihtiyaç varsa belirleyip söyleyelim,adedi yeterli sayıda getirtsin.
Geçi çok sıkıntı olmaz net ten de alabiliriz,ama ozan daha ucuza getiriyor.

cihanülker' Alıntı:
hocam daha karar vermedim sadece bir tane alıp oynayacğız işte bakalım kısmetse ,benim kocaoğlanın yerini ,hiç bir şey tutamaz

Cİhan abi, bu LR'ciler 10 sene sonra yeni araç aramaktan kafalarını kaldıramayacakken, sen VX 100'ü şimdiki Defender gibi kullanacaksın ;)

SDC' Alıntı:

Klip çook güzel olmuş bende heveslendim. Çilekeş'e bendemi bir klip yapsam napsam

Anlaşıldı 3 sayfa boşuna okudum anten anten anten , ben o antelneri sonunda toplayıp bişey yapıcam ;D ;D ;D Muhabere subayı kesildi adamlar başımıza ya ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler