ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 4 Ara 2009 #20,785 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Sen önce klavyeni değiştir Ayrıca sana telsiz muhabbetini de hatırlatmak isterim ;D ;D Genişletmek için tıkla ... dizustu mac maalesef yapacak bir seyim yok birde hp dizustu var ama artik olmek uzere Ama ben yinede seni kirmiycam sozunu dinleyip hp yi mutfaga koyup saatlerimi harcayip Hanimin ciftligini de seyrederek adam etmeye calisacagim Artik olmazsa bana yeni bir dizustu bilgisayan bir cihaz alirsin
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Sen önce klavyeni değiştir Ayrıca sana telsiz muhabbetini de hatırlatmak isterim ;D ;D Genişletmek için tıkla ... dizustu mac maalesef yapacak bir seyim yok birde hp dizustu var ama artik olmek uzere Ama ben yinede seni kirmiycam sozunu dinleyip hp yi mutfaga koyup saatlerimi harcayip Hanimin ciftligini de seyrederek adam etmeye calisacagim Artik olmazsa bana yeni bir dizustu bilgisayan bir cihaz alirsin
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 4 Ara 2009 #20,786 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Aman "Hanımın Çiftliği"ni seyretmeyi ihmal etme de ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 4 Ara 2009 #20,787 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Aman "Hanımın Çiftliği"ni seyretmeyi ihmal etme de ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hadi yine iyisin Dizüstü almaktan kurtardım seni. Ama baklava isterim
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Aman "Hanımın Çiftliği"ni seyretmeyi ihmal etme de ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hadi yine iyisin Dizüstü almaktan kurtardım seni. Ama baklava isterim
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 4 Ara 2009 #20,788 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Canın sağolsun, elimiz kolumuz uzundur sen iste Antep'ten GETİRTTİRİRİM ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Canın sağolsun, elimiz kolumuz uzundur sen iste Antep'ten GETİRTTİRİRİM ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 4 Ara 2009 #20,789 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Selam millet .
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 4 Ara 2009 #20,790 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Canın sağolsun, elimiz kolumuz uzundur sen iste Antep'ten GETİRTTİRİRİM ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... imam çağdaş olsun ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Canın sağolsun, elimiz kolumuz uzundur sen iste Antep'ten GETİRTTİRİRİM ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... imam çağdaş olsun ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 4 Ara 2009 #20,791 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar herkese merhaba
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 4 Ara 2009 #20,792 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Japonlar Arthur a hayranmış meğer ;D http://www.youtube.com/watch?v=62tsVCxOoO4
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Japonlar Arthur a hayranmış meğer ;D http://www.youtube.com/watch?v=62tsVCxOoO4
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Ara 2009 #20,793 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz abi, elimdeki bu telsiz işe yarar mı ?? Am / Fm yok mu bunda anlamadım pek, bugün yolladı arkadaş.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz abi, elimdeki bu telsiz işe yarar mı ?? Am / Fm yok mu bunda anlamadım pek, bugün yolladı arkadaş.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 4 Ara 2009 #20,794 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar b sayarı değiştirdik bide videolarla uğraş şimdi off Sevtap senin borcun çoğalıyo haberin olsun
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar b sayarı değiştirdik bide videolarla uğraş şimdi off Sevtap senin borcun çoğalıyo haberin olsun
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 4 Ara 2009 #20,795 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Yavuz abi, elimdeki bu telsiz işe yarar mı ?? Am / Fm yok mu bunda anlamadım pek, bugün yolladı arkadaş. Genişletmek için tıkla ... kerim abi ve ufuk abi bu soruyu hissedip birazdan yanıtlarlar ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Yavuz abi, elimdeki bu telsiz işe yarar mı ?? Am / Fm yok mu bunda anlamadım pek, bugün yolladı arkadaş. Genişletmek için tıkla ... kerim abi ve ufuk abi bu soruyu hissedip birazdan yanıtlarlar ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Ara 2009 #20,796 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yok mu bana bi çıkma anten :
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 4 Ara 2009 #20,797 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar onur bu linkteki ile aynı bir incele istersen burda sadece AM olduğu yazıyor http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39991.0
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar onur bu linkteki ile aynı bir incele istersen burda sadece AM olduğu yazıyor http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39991.0
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Ara 2009 #20,798 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: onur bu linkteki ile aynı bir incele istersen http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39991.0 Genişletmek için tıkla ... Evet şimdi gördüm, hay ulan beee AM miş bu.. Bundan sonra benim adım Kerim.. ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: onur bu linkteki ile aynı bir incele istersen http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39991.0 Genişletmek için tıkla ... Evet şimdi gördüm, hay ulan beee AM miş bu.. Bundan sonra benim adım Kerim.. ;D ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 4 Ara 2009 #20,799 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: imam çağdaş olsun ;D Genişletmek için tıkla ... Off biz artık Zeki İnal'a takılıyoruz, şöbiyet ve kuru baklavasını anlatamam ;D ;D ;D Biz ofis olaraktan biraz iştahlıyız, üzerinize afiyet Oradaki adamlarımız uçakla lahmacun gönderiyo bize ;D ;D ;D ;D ;D Yine telsiz muhabbeti başlamış
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: imam çağdaş olsun ;D Genişletmek için tıkla ... Off biz artık Zeki İnal'a takılıyoruz, şöbiyet ve kuru baklavasını anlatamam ;D ;D ;D Biz ofis olaraktan biraz iştahlıyız, üzerinize afiyet Oradaki adamlarımız uçakla lahmacun gönderiyo bize ;D ;D ;D ;D ;D Yine telsiz muhabbeti başlamış
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 4 Ara 2009 #20,800 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Off biz artık Zeki İnal'a takılıyoruz, şöbiyet ve kuru baklavasını anlatamam ;D ;D ;D Biz ofis olaraktan biraz iştahlıyız, üzerinize afiyet Oradaki adamlarımız uçakla lahmacun gönderiyo bize ;D ;D ;D ;D ;D Yine telsiz muhabbeti başlamış Genişletmek için tıkla ... abla ofise eleman lazım mı ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Off biz artık Zeki İnal'a takılıyoruz, şöbiyet ve kuru baklavasını anlatamam ;D ;D ;D Biz ofis olaraktan biraz iştahlıyız, üzerinize afiyet Oradaki adamlarımız uçakla lahmacun gönderiyo bize ;D ;D ;D ;D ;D Yine telsiz muhabbeti başlamış Genişletmek için tıkla ... abla ofise eleman lazım mı ;D ;D ;D