7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,306,838
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

kerim abi savaş alanında antenleri çıkartırsınız artık ;D ;D ;D

yok telsizi sırtta mı taşıyacaksınız ;D ;D ;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sen 2 silah al,mermi için düşünme,mermi manyağı yapacağım seni ;D ;D ;D

yapacağız. ;D ;D ;D ;D

Bu arada oyun 20 lira, 120 mermi veriyorlar. Ekstra 50'lik mermi paketi 6.5 lira.
Ve 2 saat sürüyor.

"2 saat paintball , Kisi basi 120 Adet boya topu, Koruyucu Tulum, fosforlu yelek, Tippmann Custom 98 yari otomatik paintball marker, Koruyucu maske, Profesyonel hakemlik hizmetleri, Özel paintball eldiveni, Tercih edenlere yarim bot, oyundan sonra özel fırında sütlaç ve sınırsız çay, kahve."

altug onaran' Alıntı:
bizde uzaktan geliyoruz ek can istiyorum

ama önce hakemi devre dışı bırakmamız lazım yoksa zevki çıkmaz ;D ;D ;D

ne hakemi ya , can sonsuz vurmak vurulmak serbest ;D

onur haber verelimde sütlaç stoğu yapsın umut abi için veya bizimkileri ayırsınlar umut abi gelmeden ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
2 saat içinde kaç oyun sığdırırsak mı? yoksa değişik bir şekli var mı?

Valla bilmiyorum Altuğ,. Ben de hiç 2 saat oynamadım. Ama büyük ihtimal 15 er periodlarla falan dır, yoksa bizim dedelerin kalbi yetmeyebilir ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
onur haber verelimde sütlaç stoğu yapsın umut abi için veya bizimkileri ayırsınlar umut abi gelmeden ;D ;D ;D

Fırın sütlaç için gidiyorum ben valla ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
yapacağız. ;D ;D ;D ;D

Bu arada oyun 20 lira, 120 mermi veriyorlar. Ekstra 50'lik mermi paketi 6.5 lira.
Ve 2 saat sürüyor.

"2 saat paintball , Kisi basi 120 Adet boya topu, Koruyucu Tulum, fosforlu yelek, Tippmann Custom 98 yari otomatik paintball marker, Koruyucu maske, Profesyonel hakemlik hizmetleri, Özel paintball eldiveni, Tercih edenlere yarim bot, oyundan sonra özel fırında sütlaç ve sınırsız çay, kahve."

Tamam işte 2 silah 40 lira, 240 mermi + 100 adette yedek alayım ;D ;D ilk 50 siyle biraz test yapayım, geri kalanların yarısı kerim yarısı onurun üzerine boşalacak zaten ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Valla bilmiyorum Altuğ,. Ben de hiç 2 saat oynamadım. Ama büyük ihtimal 15 er periodlarla falan dır, yoksa bizim dedelerin kalbi yetmeyebilir ;D ;D

Fırın sütlaç için gidiyorum ben valla ;D ;D

Dede diye bana diyorsan oyun sonunda görüşürüz kimin dili daha dışarıda ;D ;D ;D

valla ne diyim helal olsun size iyi oyunlar ve iyi sütlaç yemeler keşke bende oralarda olsaydım attığımı vururdum valla hiç kaçarı yokdu :D iyi eğlenceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR